'Katı Atık Tesisi'nin temelini atacağız!'

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya'da sezon öncesi hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek: "Yıllardır Alanya'nın en büyük problemlerinden biri olan katı atık sorununun da şuanda tüm brokratik işlemlerini tamamladık. Başkan Türel'in uygun gördüğü tarihte temelini atacağız. Bunu yapmakta bize nasip oldu" dedi.

'Katı Atık Tesisi'nin temelini atacağız!'

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya'da sezon öncesi hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek: "Yıllardır Alanya'nın en büyük problemlerinden biri olan katı atık sorununun da şuanda tüm brokratik işlemlerini tamamladık. Başkan Türel'in uygun gördüğü tarihte temelini atacağız. Bunu yapmakta bize nasip oldu" dedi.

19 Nisan 2017 Çarşamba 23:05
'Katı Atık Tesisi'nin  temelini atacağız!'
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya'da yaptığı çalışmalar ve önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Alanya Katı Atık Tesisi projesi ile ilgili konuştu. Açıklamasına 16 Nisan'da gerçekleştirilen referandumla başlayan Güney,"Öncelikle Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin tüm ülkemize, Alanya'mıza ve Antalya'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Alanya'da da gerçekten seviyeli bir seçim geçirildi. Tüm taraflar yoğun bir şekilde çalışma gösterdi ve tüm kesimlere ulaşılıp sistemle ilgili tüm bilinmeyen konular anlatıldı. Vatandaşlarımız ve milletimizin iradesi sandığa yansıdı. Böyle bir sonuç ortaya çıktı. İnşallah bundan sonraki süreç ülkemiz adına çok olumlu geçer diye temenni ediyorum.  Bu bizim için prangalarımımızdan kurtulduğumuz bir dönem olur diye düşünüyorum. Yıllarca her kesimin değiştirilmesi konusunda çaba gösterdiği ama yapamadığı bir konuyu Sayhın Cumhurbaşkanımız döneminde gerçekleştirdik. Ben çok umutlu bakıyorum geleceğe yönelik olarak. Ülkemizin çok daha iyi yerlere geleceğini temenni ediyorum" dedi.
'SEZONA YETİŞECEK'
Büyükşehir Belediyesi olarak seçim dönemini geride bıraktıklarını söyleyen Koordinatör Güney,"Bundan sonraki çalışmalarımızın tamamı vatandaşlarımızın yaz sezonu boyunca hiç bir sıkıntı çekmemesi adına rutin çalışmalarımızı başlattık ve devam ediyoruz. Büyük yatırımlarımız ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel sık sık Alanya'mıza gelerek temel atma törenlerine ve açılışlarımıza katılıyor. Şuanda Mahmutlar Barbaros Caddesi'nde yolun parkelerinin çok bozulmasından dolayı bir karar aldık ve burada sıcak asfalt uygulaması gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 1 aydır bir çalışma var. Hızlı bir şekilde turizm sezonu öncesinde burayı bitirip vatandaşlarımıza bu sezonda bir sıkıntı çektirmemek için yoğun bir gayret gösteriyoruz" diye konuştu.
'OBA'DA SORUN KALMAYACAK'
Açıklamasına devam eden Güney şunları söyledi: "Oba bölgesinde kanalizasyon ile ilgili çok köklü bir yatırıma başladık. Arka sokaklardan başladık, öne doğru geleceğiz. Turizmin olmadığı bölgelerde şuanda hızlı bir çalışma yapıyoruz. Geçtiğimiz senelerden kalan çok ciddi bir sıkıntı vardı. Bu bölgede hızlı bir yapılaşma olması. Bölge hastanesinin yapılması. Alanya Belediyesi'nin o bölgeye taşınmasıyla ilgili bu sorunların önümüzdeki yıllarda çok daha artacağını ön gördük ve hemen burayla ilgili bir proje gerçekleştirdik. Ayrıca Oba'daki arıtmanın kapasitesinin yükseltilmesiyle alakalı bir çalışma yapılıyor. Hızlı bir şekilde de bu projeyi tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.
'YAPMAK BİZE NASİP OLDU'
Yıllardır Alanya'nın en büyük problemlerinden biri olan katı atık sorununun da şuanda tüm brokratik işlemlerini de tamamlamış vaziyetteyiz. Büyükşehir Belediye Belediye Başkanımız Menderes Türel'in uygun gördüğü bir tarihte Alanya'da temelini atacağız. Önümüzdeki ay buda gerçekleşebilir. Bu da bilindiği üzere Alanya'mızın yıllardır kanayan bir yarasıydı. Geçmiş dönemlerde bununla ilgili belediye başkanlarımız çok çalışma yaptı ama bu dönemde bu bize nasip olacak inşallah. Hızlı bir şekilde bu yatırımıda biliyorsunuz Antalya'da 6 ay gibi sürede yapılıp vatandaşın hizmetine sunuldu burada da hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 19.04.2017 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81