'Havuzdan geri çekin'

CHP İlçe Başkanı Türktaş, büyükşehir havuzuna gönderilen personellerle ilgili yetkililere seslenerek “Alanya'yı seviyorsanız o insanları havuzdan geriye çekin. Kendinize laf söyletmeyin" dedi.

'Havuzdan geri çekin'

CHP İlçe Başkanı Türktaş, büyükşehir havuzuna gönderilen personellerle ilgili yetkililere seslenerek “Alanya'yı seviyorsanız o insanları havuzdan geriye çekin. Kendinize laf söyletmeyin" dedi.

24 Temmuz 2014 Perşembe 23:32
'Havuzdan geri çekin'
 
CHP Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Alanya'da bir çok personelin büyükşehir havuzuna gönderilmesinin ardından Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne seslenerek, “Yaptıkları yanlıştan geri dönsünler” dedi. Türktaş, "Büyükşehir Yasası ile Alanya bazı şeylerden mahrum olacak, oluyor da. Hizmet yerinden verilir, uzaktan hizmet verilmez. Bunu defalarca söyledik ama yapacak bir şey yok, yasayı çıkardılar. Eleştirilerimizi birilerine dokunuyor. Ama insanlar susuz, bakan yok. Bunları biz söyleyince suçlu oluyoruz. Sorun bitmişmiş gibi güzelce anlatılıyor. Herkesin görevini bilmesi lazım. At biniciye göre gider. Mesele burada budur” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun Alanya Belediyesi’nden havuza gönderilen personele sahip çıkacakları yönünde yaptığı açıklamaya da değinen Türktaş, “Antalya Büyükşehir Belediyesi de çok sayıda personeli havuza attı. Senin havuza attığının arkasında kim olacak? Ben burada Alanya Belediyesi'nin veya başkanının savunucusu değilim. Ama ortada bir haksızlık adaletsizlik var. Birisi de 190 civarındaki personelden 110 kişiyi atıyor. Hem de 10-15 senedir 7/24 her işe koşan insanları atıyor. Bir şeyi konuşurken azıcık dikkatli konuşun. Senin havuza atıp da 3 tercih yap diye yönlendirdiğin baskı yaptığın insanların Konya'ya, Ankara'ya, İstanbul'a gittiğinde ne iş yapabileceğini düşün. Oradaki havuzdan insanların da buraya geldiğinde ne yapabileceğini düşün. Eğer Alanya'yı seviyorsanız, Alanya'da yaşamak istiyorsanız, arkanızdan laf söyletmeyecekseniz her iki kuruma da sesleniyorum, bu havuza attığınız insanları çekin geriye. Ama çalışmasını beğenmezseniz oradan alın öteki tarafa verin” dedi.
 
Son Güncelleme: 24.07.2014 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81