'Çare sizsiniz'

Geçmiş dönemde MHP İlçe Başkanlığı yapan daha sonra MHP'den istifa ederek MEP Kurucular Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi görevine gelen Celal Odabaş, yeni kurulan Merkez Parti ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

'Çare sizsiniz'

Geçmiş dönemde MHP İlçe Başkanlığı yapan daha sonra MHP'den istifa ederek MEP Kurucular Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi görevine gelen Celal Odabaş, yeni kurulan Merkez Parti ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

14 Ekim 2014 Salı 04:06
'Çare sizsiniz'
Merkez Parti Kurucular Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Celal Odabaş, yeni kurulan Merkez Parti ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’mizde milli birlik ve 
beraberliğimiz ancak merkez parti çatısı altında sağlamak mümkün olacaktır diyen Odabaş, "Ülkemiz ateş çemberinin ortasında. İktidar komşularımızdan düşmanlar yarattı. Vatandaşlarımız yoksullukla imtihana çekilmiş, her dört kişiden biri sosyal yardım vakfının yardımlarıyla hayatını idame ettirmeye çalışıyor. Milli değerlerimiz bir,  bir yok edilmekte ya da değersizleştirilmektedir. Milli birlik ve beraberlik gibi hasletlerimiz sadece istismar unsuru olarak basiretsizlerin dilinde sakız olmuş. Artık hiç bir mana ifade etmiyor" dedi. 
 
'ÜLKEMİZDE KORKU İMPARATORLUĞU HAKİM'
Hak, hukuk ve adaletin siyasi erkin emrinde ve gücün esaretinde olduğunu belirten Odabaş, "Adalet mazlum ve mahkumdur. Mevcut iktidar ve muhalefet partileri milletin meseleleri ile ilgilenmek yerine, söz ve hakaret düelloları ile birbirlerine üstünlük sağlama telaşındalar. Bu tavırlarıyla milletimizi kamplaştırmış ve kutuplaştırmışlardır.İktidar bir cihan imparatorluğu hayal ederken, gerçekte bir korku imparatorluğu yaratmıştır. Ülkemiz teröre teslim edilmiştir. Vatanın bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği tehdit altında ve tehlikededir. TBMM'deki malum siyasi partilerle demokrasinin yeniden tesisi mümkün görülmüyor. Bunlar çare ve çözüm olmaktan çok uzaktır. Onun için aziz milletimize sesleniyor ve diyoruz ki: Çaresiz değilsiniz. Çare sizsiniz. Yapmamız gereken tek şey; parti taassubunu, fanatizmi terk ederek, milli mensubiyet şuurunu, siyasi mensubiyet duygumuza feda etmeden, temel hak ve hürriyetlerimize sahip çıkmak ve yeni siyasetteki yerimizi almak, fanatizmin düşüncelerimize koyduğu ipotekten kurtulmaktır" dedi. 
 
Son Güncelleme: 14.10.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81