'Bu güzel tabloyu muhafaza edelim'

Alanya Doğu ve Güneydoğu Anadolu İşadamları Derneği, iftar yemeği düzenledi.

'Bu güzel tabloyu muhafaza edelim'

Alanya Doğu ve Güneydoğu Anadolu İşadamları Derneği, iftar yemeği düzenledi.

22 Haziran 2016 Çarşamba 00:56
'Bu güzel tabloyu  muhafaza edelim'
Alanya Doğu ve Güneydoğu Anadolu İşadamları Derneği,  iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, daire amirleri, dernek yetkilileri ile çok sayıda esnaf ve iş adamı katıldı. Açılış konuşmasını Dernek Başkanı Seyithan Aladağ yaptı. Başkan Aladağ, katılımcılara teşekkür ederek, birlik beraberliğin daim olması temennisinde bulundu.

HUZUR VE GÜVEN ORTAMI
Tanrıseven, Alanya’da 81 vilayetten, 79 ülkeden insanların huzur içinde bir arada yaşadığını belirtti. Kaymakam Tanrıseven, “Farklı illerden, farklı coğrafyalardan, farklı ülkelerden, farklı dillerden ve dinlerden insanların hoşgörü ve huzur içinde yaşadığı Alanya’da bu güzel tabloyu muhafaza etmek, muhafazasına katkıda bulunmak bizlerin görevidir. Alanyamızın huzur ve güven ortamında olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Alanya’da yaşayan insanlar birbirlerine karşı saygılı bir çalışmakta ve duygularını saygı içerisinde paylaşmaktadırlar. Alanya’da bulunan dernekler ve sivil toplum kuruluşları Alanya için el birliği içerisinde çalışmaktadırlar” dedi.
Son Güncelleme: 22.06.2016 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81