'AKP'den kurtulacaksınız'

Seçim sloganı olarak “Hemşerim sen de gel” diyen Milli Seçim İttifakı Antalya 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Sarıca, “Hemen hemen herkes ‘Bizi şu AKP’den kurtarın’ diyor. Biz de ‘Az kaldı, 7 Haziran sonrası kurtulacaksınız’ diyoruz” dedi.

'AKP'den kurtulacaksınız'

Seçim sloganı olarak “Hemşerim sen de gel” diyen Milli Seçim İttifakı Antalya 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Sarıca, “Hemen hemen herkes ‘Bizi şu AKP’den kurtarın’ diyor. Biz de ‘Az kaldı, 7 Haziran sonrası kurtulacaksınız’ diyoruz” dedi.

08 Mayıs 2015 Cuma 07:19
'AKP'den kurtulacaksınız'
Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) 7 Haziran Genel Seçimleri’nden önce oluşturdukları Milli Seçim İttifakı’nın Antalya 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Sarıca, seçim çalışmalarına şehir merkezinde devam etti. SP İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile BBP İlçe Başkanı Feyzi Yıldırım’ın da eşlik ettiği Sarıca, bir basın açıklaması yaptı. Sarıca, açıklamasında şunları söyledi: “Esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Abartmadan söylüyorum, en fazla duyduğumuz söz, ‘Bizi AKP'den kurtarın da kim gelirse gelsin’ oluyor. 
 
'TÜRK TİPİ BAŞKANLIK SİSTEMİNE KARŞIYIZ'
Biz de esnafımıza şunu söylüyoruz. Saadet Partisi iktidara gelmedikten sonra, hangi parti gelirse gelsin, hiçbir değişim olmaz. Seçime girecek partilerin hepsi zihniyet olarak mevcut düzenin değişmesini istemez. Hepsi AB'den yana, IMF'ci, faizci, ekonomik düzenden yanadır. ‘Sizi bu faiz batağından kurtaracağız’ diyemezler. ‘Dış politika ABD'den ayrı olmaz’ diyemezler. Hiç birisi ‘üslerimizi ABD'ye NATO'ya kullandırtmayacağız’ diyemez. Bunları sadece Milli Seçim İttifakı söyler. Gün geçtikçe kartopu gibi büyümeye devam ediyoruz. Seçimlerin sürprizi BBP ve SP'nin kurmuş olduğu Milli Seçim İttifakı olacak. SP olarak Türk Tipi Başkanlık Sistemi’ne de karşıyız. 
 
'ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI'
Başkanlık Sistemi’nin sihirli bir formül olarak sunulmasına karşıyız. Başkanlık Sistemi’ne karşı değiliz ama Türk tipine hayır diyoruz. Türk tipinden kasıt, parlamentoyu istediği zaman feshedebilecek, yüksek yargı üyelerini, valileri, diplomatları atayıp istediğinde görevden alabilecek bir Başkanlık Sistemi’dir. Biz buna karşıyız. Bu bir Başkanlık Sistemi değil, despotizmdir. AB ülkelerinde böyle bir Başkanlık Sistemi yoktur. Milli Seçim İttifakı inançla ve sabırla çalışıyor. Tüm engel ve ambargolara karşı en ufak bir tereddüt göstermeden çalışıyoruz. Barış, kardeşlik ve insanca yaşamak için şimdi SP'de birlik zamanı. Herkese ‘Kendine gel, Saadet’e gel’ demek istiyoruz"
 
Son Güncelleme: 08.05.2015 07:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81