Kahta Polisi korona virüs broşürü dağıttı

KAHTA POLİSİ KORONA VİRÜS BROŞÜRÜ DAĞITTI

Kahta Polisi korona virüs broşürü dağıttı

KAHTA POLİSİ KORONA VİRÜS BROŞÜRÜ DAĞITTI

01 Ekim 2020 Perşembe 18:08
Kahta Polisi korona virüs broşürü dağıttı

Adıyaman’ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından korona virüs ile mücadele kapsamında esnafa bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından korona virüs ile mücadele kapsamında ilçedeki esnaflar ziyaret edilerek, hem sosyal mesafe uyarısında bulunuldu hem de bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan banka önlerinde bekleyen vatandaşlara da sosyal mesafe kurallarına uyma noktasında uyaran polis ekipleri, bilgilendirici broşürler dağıtarak maske, mesafe ve hijyen uyarısında bulundu.

Vatandaşlar, ilçenin en işlek caddelerinde korona virüs tedbirleri kapsamında bilgilendirici broşür dağıtan Toplum Destekli Büro Amirliği Ekiplerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81