Yücel, yeni projeleri anlattı

Yücel, yeni projeleri anlattı

17 Ekim 2017 Salı 20:50
Yücel, yeni projeleri anlattı
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Hasan Ağalar Konağı'nda ağırladığı AK Partili meclis üyelerine yeni projelerini anlattı. 
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Meclisi'nin Ak Partili  üyeleriyle 25 Metrelik Yol üzerindeki Hasan Ağalar Konağı'nda toplantı yaptı. Toplantıya; Kerim Başkaptan, Ertuğrul Akay, Gökçen Nazifoğlu, Ahmet Büküş, Erol Fazlıoğlu, Ahmet Büküş, Yusuf Hastürk ve Mehmet Şenli katıldı. 2014'ün Mart ayında MHP'den Alanya Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel, geride kalan süreçte Alanya için yaptığı çalışmalar hakkında  meclis üyelerini bilgilendirdi. Amaçlarının Alanya'ya en iyi hizmeti vermek olduğunu, bu nedenle tüm meclis üyelerinin desteğine ihtiyaç duyduğunu söyleyen Başkan Yücel, Oba'da yapımına başlanan yeni Alanya Belediye Sarayı'na kredi alınması için Ekim ayı meclisinde kendisine destek veren tüm AK Partili meclis üyelerine teşekkür etti. AK Parti Grup Sözcüsü olan Kerim Başkaptan ise kendilerini misafir edip çalışmalarını ve yeni projelerini anlatan Başkan Yücel'e teşekkür etti.
Son Güncelleme: 17.10.2017 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81