Türkiye İçin Kazanç Vakti Fırsatı Bitiyor?

Türkiye İçin Kazanç Vakti Fırsatı Bitiyor?

01 Ekim 2018 Pazartesi 21:50
Türkiye İçin Kazanç Vakti Fırsatı Bitiyor?

Türkiye için kazanç vakti adıyla başlatılan kapsamlı kampanya da sona doğru yaklaşılıyor. 31 Ekim 2018 tarihinde son bulacak olan 2 aylık kampanya kapsamında binlerce aile uygun fiyatlar ile ev sahibi olmayı başardı. Hale bulunan stokları değerlendirmek isteyenlerin ellerine çabuk tutması gerekiyor. Bildiğiniz gibi kampanya da 100 bin daire sınırı bulunuyor. Büyük bir yapılanma ile başlatılan kampanyaya çok sayıda inşaat firması katılmış ve uygun faiz oranlarının yanında çok farklı detaylarda destek sağlanarak satışa sunulmuştur. Özellikle büyük il merkezlerinde bu kampanya sayesinde ev satış noktalarına giden çok sayıda insan olduğu ve daire satışlarının yaşandığı biliniyor.

Bu kampanya içerisinde bulunan en önemli detay %0,98 faiz oranı ile sunulan konut kredisi dikkat çekmiştir. Özellikle faiz oranlarının yükseldiği günümüzde bu oran ile ev alan binlerce insan uygun fiyatlar ile 10 yıl boyunca rahat bir ödeme imkanına sahip oldu. Tabi kampanya içerisinde yer alan detaylardan bu sadece bir tanesidir. Aynı zamanda o zaman ki daire fiyatlarının üzerinden %10 indirim de yapılıyor. Emlak Konut tarafından da desteklenen bu yapı sayesinde ev almak isteyenler döviz kurlarının yükseldiği dönemde ekonomiye can kazandırmak için yapılmıştı. Gerekli incelemeler yapıldığında talebin inanılmaz rakamlara ulaştığı ve stokta çok az sayıda daire kaldığı yetkililer tarafından paylaşılıyor.

Bankadan çekilecek olan konut kredisi için kefilsiz olması ve ev almak için döviz bozduracakların 12 ay boyunca yani dairelerin teslim tarihine kadar garanti altına olması da diğer avantajlardı. Döviz birikimi olup dalgalanmanın yüksek olduğu zamanlarda ev alanların bu durumdan zararlı olmaması için bu detay kampanya başında dikkat çekmiştir. Kampanyaya dahil olmak isteyenlerin ister projeye dahil olan inşaat firmalarına gidip başvuru yapabileceği gibi isterlerse Emlak Konut satış ofislerine giderek de başvurularını yapma şansı bulunuyordu. Bu kampanyaya katılmak için alıcılardan istenen herhangi bir şart bulunmadığını da ekleyelim. Sadece yapmaları gereken ev almak olacak. Bu isteğe sahip olan herkesin sınırlı sayıda ki konutlardan almak istiyorlarsa daha hızlı davranmaları yeterli olacaktır.

Son Güncelleme: 21.10.2018 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81