Harikasın Emre Akbaba

Harikasın Emre Akbaba

22 Eylül 2018 Cumartesi 00:04
Harikasın Emre Akbaba

Uefa bu sene yürürlüğe soktuğu Ulusal lig organizasyonu ile hazırlık maçlarının resmi bir havada oynanmasını sağladı. Bu amaçla denk güçlerdeki takımların oluşturduğu gruplarda takımlar birbirleri ile maç yapıyor. 2 grupta yer alan Türk milli takımı da bu amaçla dün akşam İsveç ile karşılaştı.

Goller Emre Akbaba'dan

Gruptaki ilk maçında Trabzon'da Rusya'ya mağlup olan millilerimiz ikinci maçında İsveç ile deplasmanda karşılaştı. Maça iki takımda kontrollü başladı. Topun hakimi milli takımımız olsa da İsveç ilk yarının son dakikalarında 1 - 0 öne geçti. İkinci yarıda İsveç daha etkili taraftı. Nitekim 2.golü bulan İsveç maçta oldukça rahatladı. Ancak millilerimiz henüz son sözü söylemedi ve ani gelişen atakta Hakan Çalhanoğlu farkı bire indiren golü attı.

Hakan Umutlandırdı Emre Coşturdu

Hakan Çalhanoğlu'nun attığı gol ile ümitlenen millilerimizde Lucescu kurtarıcı olarak 62. dakikada Emre Akbaba'yı oyuna aldı. Yaz transfer döneminde adı 3 büyükler ile sürekli anılan ve Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen yıldız oyuncu ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu maçın son dakikalarında gösterdi. Emre Akbaba 88. dakikada Cenk Tosun'un asistinde önce millilerimize 2 - 2lik eşitliği getirdi. Ardından uzatma dakikalarında Serdar Gürler'in ortasında topu kafa ile ağlara gönderen Emre milli takımımıza unutulmaz bir zafer kazandırdı. Böylece yıldız oyuncu 6. kez giydiği milli takım forması ile 3. golünü atmış oldu. Müsabakayı futbol severler bahis sitesi üzerinden canlı olarak izleme şansını yakaladı. Maç ile ayrıntılı haberler ve Emre Akbaba'nın açıklamaları da sitesinde yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81