Güvenli Paykasa Alma

Güvenli Paykasa Alma

09 Mart 2018 Cuma 09:23
Güvenli Paykasa Alma

Güvenilir ödeme yöntemi olan , en güvenilir ve yetkili bayide satışa sunuluyor. Tamamen legal faaliyet gösteren Paykasa Merkezi, online satış ve kart bozdurumu hizmetleri sunuyor. Türkiye'de ve Dünya'ya yasal olarak satışı ve kullanımı sağlanan Paykasa, orijinal ve güvenilir hizmet portalı paykasamerkezi.com web adresinde satışa sunuluyor. Uluslararası tüm internet platformlarında güvenli alışveriş ve gönderim sağlayan Paykasa kart için, 7/24 canlı destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

 Paykasa Nasıl Satın Alınır?

            Online sistemler ile kolay satışa sunulan Paykasa kart sistemleri, kredi kartları yahut bank transfer seçenekleri ile satın alınabilir. Canlı destek bölümünden istenilen her zamanda kart satın alma veya kart bozdurma işlemi sağlanabilir. Güncel Paykasa fiyatları ve euro değerleri öğrenilerek, hızlı ve güvenli şekilde satın alma işlemi gerçekleştirilebilir. Satın alma işlemi öncesi, satın alma ve işlem sonrasında yine müşteri temsilcisi destek sunuyor.

 Paykasa Nasıl Kullanılır?

            İnternet alışverişlerinde ve internet sitelerinde kullanılmak üzere dizayn edilen Paykasa kart sistemleri, dijital sayıları ve kodu girilerek kullanılır. Paykasa satın al işlemi ile müşteriye sunulan pin kodu, işlemin onaylanmasını sağlar. Tipik kredi kartları formatında ve özelliğinde olan Paykasa kartları, satın alma işleminde, gerekli satıra kart numarası girilerek kullanılır.

            Oyun siteleri, bahis ve spor siteleri, e-ticaret sitelerinde genel olarak kullanılan Paykasa kartları, ödeme seçeneğinde tercih ederek, dijital kart numarası girilir ve ardından dijital pin kodu girilerek, işlem sağlanır.

 Paykasa Kart Özellikleri

            Sanal para kartları olarak bilinen Paykasa kart sistemleri, ön ödemeli formatta dizayn edilmiştir. Tek kullanımlık olarak geliştirilen kartlar; 5- 10- 20- 50- 100- 250- 500 ve 1000 Euro gibi farklı limitlerle üretilmektedir. Euro olarak hazırlanan ve her kullanıma özel tasarlanan kart sistemleri, internette güvenli alışveriş yapmak ve Dünya'nın her yerinde para transferi yapabilmeyi sağlıyor. Belirli son kullanım tarihleri ile tasarlanan kartlar, tek sefer kullanım sağladığı için, bilgi ve veri güvenliği sağlayarak, arkada iz bırakmadan güvenli işlem yapmanızı sağlar.

            Paykasa kart bozdurma hizmeti veren web platformundan, kazanılan kartların paraya dönüştürülmesi sağlanabilir. İşletmeler ve web siteleri için de kullanıcılarına sundukları güvenilir, hızlı ödeme seçeneklerinden biridir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81