2018 Gümüş Alyans Modelleri Yenilendi!

2018 Gümüş Alyans Modelleri Yenilendi!

22 Nisan 2018 Pazar 21:34
2018 Gümüş Alyans Modelleri Yenilendi!

Yepyeni görünümü ile ön plana çıkan alyans modellerinde gümüşün yeri elbette doldurulamaz. Çiftlerin son yıllarda altın alyanslara olan ilgisinin azaldığını söyleyebiliriz. Gümüş modeller alternatif olarak daha fazla talep görmeye başladı. Hal böyle olunca tasarımcılar da yepyeni gümüş alyans modelleri hazırlayarak beğeniye sunuyor. Yeni modellerin göz kamaştıran tasarımlar da içerdiğini söyleyebiliriz.

En yeni gümüş alyanslar özellikle üzerlerindeki eşsiz desenleriyle ön plana çıkıyor. Çiftler için son derece anlamlı olan bu desenlerle daha zarif ve daha etkileyici bir görünüm alan gümüş alyans modelleri arasında sonsuzluk desenini üzerinde taşıyan modeller romantik çiftlerin ortak tercihi haline geldi. Bununla birlikte kalp ve kar tanesi gibi zamansız bir trend olan desenlerin de yeni modellerde sıklıkla kullanıldığını görebiliyoruz.

Kalpli Gümüş Alyanslara İlgi Büyük

Elbette söz konusu aşk ve bağlılık olunca, kalp figürü tüm aksesuarlarda olduğu gibi gümüş alyanslar için de ön plana çıkıyor. Çiftler üzerinde kalp deseni bulunan modellerde bir farklılık, yenilik arıyor. Bu beklentiyi karşılayan modeller de en yeni tasarımlar arasındaki yerini çoktan aldı.

Örneğin bir araya geldiğinde kalp şeklini alan bir çizime sahip olan modeller yeni bir tasarım arayan çiftlerin beklentisini ziyadesiyle karşılıyor. Çiftlerin isimlerinden oluşan bir kalp figürü de yine arasında mevcut. Bu arada çiftler sarı ve beyaz rengin birlikte kullanıldığı modellere daha fazla ilgi gösteriyor. Bu yüzden desenlerde de her iki rengin sıklıkla kullanıldığını söyleyebiliriz.

Gümüş Alyans Seçerken Dikkat!

Geniş bir model seçeneği eşliğinde incelenebilecek olan bu yeni modeller arasından seçim yaparken dikkatli olunması gerekiyor. Bir ömür boyunca parmağınızda taşıyacağınız gümüş alyanslar öncelikle kaliteli bir işçiliğe sahip olmalıdır. Aksi halde zamanla üzerindeki taş süslemeler düşebilir ya da bazı bölümlerinde deformeler meydana gelebilir.

Alyans seçerken görünümü kadar işçiliğine de önem vermelisiniz. Eğer hem kaliteli işçilik hem de uygun fiyat arıyorsanız yüzlerce çift gibi adresine tıklayabilirsiniz. Bu adres çok sayıda farklı tasarım sunuyor olmasıyla da ön plana çıkıyor. Ayrıca her bir tasarımını büyük bir itina ile hazırladığı da biliniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81