Tesettür Anlayışının Modern Dokunuşlarla Birleştiği Tesettür Giyim

Tesettür İslam dininin emrettiği koşullar ile oluşmuş bir giyim şeklidir.

Tesettür Anlayışının Modern Dokunuşlarla Birleştiği Tesettür Giyim

Tesettür İslam dininin emrettiği koşullar ile oluşmuş bir giyim şeklidir.

04 Kasım 2016 Cuma 17:28
Tesettür Anlayışının Modern Dokunuşlarla Birleştiği Tesettür Giyim

Tesettür İslam dininin emrettiği koşullar ile oluşmuş bir giyim şeklidir. Bayanların el ve yüzleri dışında tüm bölgelerinin kapanması ve de vücudu sarmayacak şekilde kıyafetler olması modellerinin çerçevesini oluşturur. Bu bağlamda tercih edilen kumaşlarında teni göstermeyecek ve vücudu sarmayacak özellikte olanları tercih edilir. Tesettürde vücudu saran modellerin tercih edilmemesinin yanında son dönemlerde fit yani vücuda tam oturan ve vücudu saran kıyafetlerde üretilmektedir. Genelde modern tasarımlarda yer alan bu fit kıyafetleri geleneksel modellerde bulmakta mümkün. Bol kesim, vücudu sarmayan, hatları gizleyen, teni göstermeyecek kıyafetler tasarımcıların modern dokunuşlarıyla hem zarif hem tesettüre uygun hem modayı takip eden modeller haline gelmiştir. Yeni moda tesettür giyim modellerine kolayca ulaşabileceğiniz bahyezen uygun fiyatlarıyla da tek tercihiniz olmaya aday.

Tesettür Modellerinde Mecburi Seçimler Yerini Tercihlere Bıraktı


İslam dini kuralları doğrultusunda giyinmektir. Tüm vücudun dikkat çekmeyecek şekilde kapanması, sadece el ve yüz kısmının kalması şeklinde örtünmektir. Bu nedenle vücut hatlarını belli etmeyecek özel giyim ürünlerinin tasarlanması yoluna gidilmiştir. Feraceler, pardesüler, kaplar, tunikler, elbiseler, pantolonlar, kabanlar ve diğer tüm giyim eşyaları bu koşullar çerçevesinde tasarlanmıştır. Tesettürlü bayanların kıyafet modellerinin sınırlılığı son dönemlerde ortadan kalkmış oldukça geniş yelpazeler oluşturulmuş, mecburiyetten alınan kıyafetlerin yerini çeşitlilik almıştır. Kumaşlarda, modellerde, renklerde, desenlerde her kesimin zevkine uygunluk göz önüne alınmıştır. Bahyezen de bunları kolayca bulabileceğiniz ve kahve molasında dahi sipariş verebileceğiniz imkanlar tanımaktadır.

Tesettür Elbise Bulmak Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Elbiseler hem günlük hayatta hem özel günlerde bayanların oldukça fazla rağbet gösterdikleri giyim ürünüdür. Tesettürlü bayanlarda modelleri ile hem günlük hayatlarında hem özel günlerinde tercih etmektedirler. Her tarzın kendisine yer bulduğu bahyezen.com uygun fiyatlarıyla da bir numaralı tercih oluyor.

Son Güncelleme: 04.11.2016 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81