Son dakika spor haberleri:

Son dakika spor haberleri:

15 Kasım 2016 Salı 13:25
Son dakika spor haberleri:
Süper Toto Süper Lig
11. hafta da olan spor toto süper lig'de Gaziantep spor Atiker Konyaspor ile karşılaşıyor. Gözler mücadelenin ilk yarısına çevrildiğinde konuk takımın 1-0 üstünlüğü heyecanı taraftarları tarafından taşınıyor. Maçın ilk 15. dakikasında top sağ kanattan paylaşıldı ve köşe vuruşunu gerçekleştiren Douglas'ın ortasında ceza sahasın da meşin yuvarlak filelerle Bajic'in vuruşuyla buluştu. 26. dakika da Bajic'in pası ile Rangelov sağ çapraz da topu karşıladı ve top ceza sahasına girer girmez Rangelov topu fileye göndermesiyle Gökhan ilk hamle de topu parmaklarının ucunda kornere çeldi. 37. dakika içerisinde Ali Turan topu savunma arkasına gönderdi ve uzun pasta topla buluşan Rangelov topu sağ ayağıyla karşılayıp yaptığı vuruşta top yuvarlak üstten auta gitti.
 
Veron'un Futbola Dönüşü
Eski yıldız oyunculardan olan emekliye ayrılan Veron tekrar futbola dönmeye karar verdi. 2014 yılında yeşil sahalara emekli olması nedeniyle veda eden eski yıldız futbol oyuncusu gelecek yılın Ocak ayı itibariyle Estudiantes formasını giyerek yeşil sahalara çıkma kararı aldı. Estudiantes forması giyen Arjantinli futbolcu İsrael Damonte Twitter'da açıklama yaparak açılacak yeni statların da ki biletlerin % 65 üstün de satılması halin de 2017 Copa Libertadores ile Lig maçların da Veron'un yeniden yeşil sahalara atılıp forma giyeceği haberini paylaştı.
 
Fenerbahçe Angel Mccoughtry İle Olan Davasını Kaybetti
Fenerbahçe'nin eski futbolcularından olan Angel FIBA'ya başvuru yapmış ve bundan kendisi tarafında olumlu sonuç aldı ve ABD'li oyuncu Fenerbahçe'nin kendisine 275 bin dolar ödeyeceği haberini aldı. Son dakika spor haberlerine göre ünlü oyuncu Fenerbahçe tarafından kendisine ödenmeyen maaş ve bonuslar üzerine açtığı dava da haklı olan taraf oldu 275 bin dolar ödemeye mahkûm edilen Fenerbahçe avukat ile tahkim masrafları için de ayrıca ödeme yapacaktır.
 
Rigobert Song'un Sağlık Durumu İle İlgili Haberler
Kamerunlu futbolcu geçen hafta geçirdiği beyin kanamasından ötürü komaya girmiş ve hayati tehlike durumu gözlenmekteydi. Fransa da bulunan bir hastaneye nakledildikten sonra futbolcu komadan çıktı. Ardından kameralara ilk kez konuşarak sağlık durumunun iyi olduğu konusunda haber verip sevenlerini rahatlattı.
Son Güncelleme: 29.12.2016 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81