Arçelik Servis Hizmeti Bu Siteden Alınır

Günümüzde olmazsa olmaz teknolojik ürünler olan beyaz eşyalar, günlük ihtiyaçları karşılama ve evin daha fonksiyonel olmasını da sağlamaktadır.

Arçelik Servis Hizmeti Bu Siteden Alınır

Günümüzde olmazsa olmaz teknolojik ürünler olan beyaz eşyalar, günlük ihtiyaçları karşılama ve evin daha fonksiyonel olmasını da sağlamaktadır.

03 Kasım 2016 Perşembe 14:05
Arçelik Servis Hizmeti Bu Siteden Alınır

Günümüzde olmazsa olmaz teknolojik ürünler olan beyaz eşyalar, günlük ihtiyaçları karşılama ve evin daha fonksiyonel olmasını da sağlamaktadır. İhtiyaçları karşılamada bir ihtiyaç haline gelen beyaz eşyalar her zaman için kullanılıyor olmalarıyla beraber bazı durumlarda arıza yapabilmektedirler. olarak, ürünlerinizde ortaya çıkan arızaların giderilmesi adına sizlere her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Teknolojik ürünler olan beyaz eşyaların gerek tamiri gerekse de bakımları uzman ellerde yapılmalıdır. Zira uzmanlarınca yapılmayan operasyonlardan sonra eşyalarda problem tekrar edebileceği gibi ayrıca farklı sorunlar da gözlenebilmektedir. Sahip olduğumuz güven ve kaliteyle beraber sizleri bu gibi sorunlarla asla karşılaştırmıyoruz.

Nokta Atışı Yapıyoruz

Arçelik markalı tüm beyaz eşyalarınıza yönelik yapacağımız çalışmalarda, Arçelik üzerine gelişmiş olan personelimizle beraber çalışmalarımızı bir disiplin içerisinde yürütüyoruz. Personellerimiz hedef odaklı olarak problem tespitlerini modern yöntemler kullanarak yaptıkları gibi ayrıca sorunun tam olarak ne olduğunu da sizlerle paylaşıyorlar. Her zaman için teknik donanımla birlikte servis hizmeti sağlayan çalışma arkadaşlarımız ürün hakkında problemi öncelikle sizlerden dinliyorlar. Göztepe Arçelik servisi olarak Arçelik eşyalarınızda meydana gelen problemin çözülmesi adına ilk olarak ustalarımız, ürünün içerisini açarak gerekli olan incelemeleri yaptıkları gibi ardından da soruna müdahale ediyorlar. Ürünlere hassas ve dikkatli bir şekilde yaklaşan ustalar, sorunu hızlıca tespit ettikleri gibi pratik ve en kısa süre içerisinde onarım işlemlerini gerçekleştirme konusunda da oldukça özeller.


Memnuniyet Odaklı Çalışıyoruz

olarak, Göztepe bölgesinde bulunan siz değerli müşterilerimize en kısa süre içerisinde ulaşarak bunun yanında Arçelik beyaz eşyalarınıza en kısa zaman içerisinde çözüm üreterek sizlere yüzde yüz memnuniyet sağladığımız gibi güler yüzlü personellerimizle birlikte çalışıyoruz. Kurulduğumuz günden günümüze kadar sağladığımız tüm hizmetlerde her zaman için nazik ve güler yüzlü bir hizmet politikasını benimsiyoruz. Arçelik beyaz eşyalarınızın tamir işlemini gerçekleştirdikten sonra sizler için 1 yıl süresiyle beraber garanti olanağını sağlıyoruz. Bizimle her zaman için iletişimde geçebileceğiniz gibi işlemler sonrasında teknik destek alabilmenizin de kapısını sizlere açıyoruz. Memnuniyet odaklı çalışmalarda her açıdan sizlere kusursuz bir hizmeti getiriyoruz.

 

Son Güncelleme: 03.11.2016 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81