Yardım kampanyası başlatıldı

ALKÜ ile Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Merkezi, Alanya'daki ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım kampanyası başlattı.

Yardım kampanyası başlatıldı

ALKÜ ile Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Merkezi, Alanya'daki ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım kampanyası başlattı.

14 Şubat 2017 Salı 21:27
Yardım kampanyası başlatıldı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ve Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Merkezi, Alanya'da yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Öğrenci ve personeline “BAGIŞ YAP” sloganıyla çağrı yapan ALKÜ Rektörlüğü,  yardım kampanyasına Kestel Yerleşkesi’nden start verdi. Yerleşke’de öğrenci ve personelin yardımlarını görevlilere teslim etmeleri için ise İşletme Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi, ALTSO MYO, ALTSO Turizm MYO’da bağış noktaları oluşturuldu. Birimlerde oluşturulan bağış noktalarına ise öğrenciler ve personel kıyafet, kırtasiye, oyuncak ve gıda yardımında bulunulabilecek. 13 Şubat Pazartesi günü başlayan yardım kampanyasının 24 Şubat’a kadar süreceği yetkililer tarafından ifade edilirken,  kampanya olan ilgiye göre de bu süre uzatılabilecek. Kampüste toplanan malzemeler Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Merkezi tarafından Alanya'da yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
Konuyla ilgili ALKÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, öğrencilerin ve personelin önceki yıllarda benzer organizasyonları gerçekleştirerek topluma örnek birey olma konusunda güzel davranışlar sergilediği ve Kestel Yerleşkesi’nde bu sene başlayan yardım kampanyasına da herkesin gerekli hassasiyeti göstereceği ifade edildi.
Son Güncelleme: 14.02.2017 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81