Sulu puan savaşında kazanan yok! 0-0

Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında karşılaşan Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor, yoğun yağış altında oynanan maçta 0-0'lık beraberlikle yetindi

Sulu puan savaşında kazanan yok! 0-0

Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında karşılaşan Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor, yoğun yağış altında oynanan maçta 0-0'lık beraberlikle yetindi

13 Aralık 2019 Cuma 22:40
Sulu puan savaşında kazanan yok! 0-0

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de bugün bir diğer Akdeniz temsilcisi olan Antalyaspor'u ağırladı. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan mücadele sağanak yağış altında gerçekleşti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Alanyaspor ilk dakikalarda Bammou ve Fernandes ile fırsatlar yakaladı ancak değerlendiremedi. İlk yarıda iki ekibin atakları sonuç vermedi ve takımlar soyunma odasına 0-0 berabere girdi. Antalyaspor ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladı. Sağlı sollu ataklarla Alanyaspor kalesine gelmeye çalışan kırmızı beyazlılar, turuncu yeşilli savunmayı geçemedi. Mücadeleye ilk 11'de başlaması beklenen Alanyasporlu yıldız Cisse, mücadelenin 58. dakikasında Bakasetas'ın yerine oyuna dahil oldu. Yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen Cisse, takımını öne geçiremedi. 90 dakika sonunda gol olmayınca her iki ekip de 1'er puana razı oldu. Alanyaspor bu beraberlikle 23 puana yükseldi. Ligin dibine demir atan Antalyaspor ise 13 puana yükselerek tehlikeli bölgenin 1 puan üstüne çıktı.

SİOPİS HAFTAYA YOK

Manolis Siopis 90+2’nci dakikada rakibine yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart gördü ve 16’ncı hafta deplasmanda oynanacak Yukatel Denizlispor maçında cezalı duruma düştü. Haftaya Alanyaspor’un ön liberoda Salih-Ceyhun ikilisiyle çıkması bekleniyor.

ALANYASPOR İSTATİSTİKLERDE İYİ AMA SON HAFTALARDA GALİBİYET YOK

Öte yandan Alanyaspor bu sezonun ilk 15 haftasında kalesine en az isabetli şut gelen takım olurken, Fenerbahçe’den sonra rakip kaleye en fazla isabetli şut çeken takım oldu. Alanya savunmasıyla rakiplerin korkulu rüyası olurken, ligde şu ana kadar en çok gol atan takımlar arasında ilk 5’te yer alıyor. Bunların yanı sıra Alanyaspor, Süper Lig’de bu sezon havadan ve uzun toplarla en çok gol atan takım oldu. Bu istatistiklere rağmen Alanyaspor son 7 haftada sadece iki kez galip gelerek, liderlik yarışında yara aldı. 

Son Güncelleme: 13.12.2019 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81