Kupada da varız!

Aytemiz Alanyasporlu Taha Yalçıner, “İki kulvarda yürümek istiyoruz. Tabi ki lig bizim için çok daha önemli ancak kupaya da artık önem verebiliriz” dedi.

Kupada da varız!

Aytemiz Alanyasporlu Taha Yalçıner, “İki kulvarda yürümek istiyoruz. Tabi ki lig bizim için çok daha önemli ancak kupaya da artık önem verebiliriz” dedi.

11 Ocak 2019 Cuma 20:29
Kupada da varız!

Aytemiz Alanyaspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Taha Yalçıner, iyi bir devre arası hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Kampın verimli geçtiğini belirten Yalçıner, “9 günlük çalışmalarımızı tamamladık. Yoğun ve yorucu bir kamp dönemi geçirdik. Ligin 2'nci yarısındaki hedeflerimize ulaşmak için yoğun çalıştık. Herhangi bir sakatlık yaşamadık. Bu da bizim için önemliydi. Lige hazır olduğumuzu düşünüyorum” dedi. 
OTURAKLI BİR TAKIM OLDUK

Hem ligde, hem de kupada mücadele ettiklerini dile getiren Yalçıner, “İki kulvarda yürümek istiyoruz. Devre arasında yapılan transferlerle geniş bir kadro oluşturulmaya çalışılıyor. Bu iki kulvarda da ilerleyebileceğimizi düşünüyorum. Tabi ki lig bizim için çok daha önemli ancak kupaya da artık önem verebiliriz. Çünkü Süper Lig'de 3'üncü yılımız ve daha oturaklı bir takım olduk. Hedeflerimizi biraz daha geliştirmemiz gerekiyor. Bireysel hedeflerime gelince, takımıma çok daha fazla katkıda bulunmak istiyorum. Daha fazla maçta ilk 11'de oynamayı hedefliyorum. Bunun için kamp dönemini de iyi geçirdiğimi düşünüyorum. Fiziksel ve zihinsel olarak iyi durumdayım. İnşallah hem benim adıma, hem de takımım adına ligin 2'nci yarısı çok başarılı geçer” diye konuştu.
DESTEK BEKLİYORUZ
Ligin 2'nci yarısının çok daha zorlu geçeceğini kaydeden Yalçıner şöyle devam etti: “Evimizde oynayacağımız maçlar belirleyici olacak. Özellikle şu andaki konumumuza göre alt sıradaki takımlarla oynayacağımız maçların telafisi olmayacak. İçeride oynayacağımız tüm maçlarda taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Evimizde seyircimizle birlikte iyi bir coşku yakalıyoruz. Alanya'ya gelen takımların baskı altında olduklarını hissediyorum. Belki çok büyük bir stadyumumuz yok ama stadyum dolduğu zaman, taraftarlarımızın desteği bizim oyunumuza pozitif yansıyor. Son oynadığımız Başakşehir maçında taraftarlarımızla beraber iyi bir iş başardığımızı düşünüyorum. Geçmişteki maçları örnek alarak bu süreçten çıkıp rahat bir şekilde ligi bitirmek istiyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81