Sizin İçin Doğru Seçenek Kiralamak Mı?

Sizin İçin Doğru Seçenek Kiralamak Mı?

29 Ocak 2017 Pazar 15:04
Sizin İçin Doğru Seçenek Kiralamak Mı?


Araç kiralama birçok durumda karşımıza alternatif olarak çıkabilmektedir. Araç kiralama yöntemi en yaygın olarak, aracı olmayan ve araca ihtiyacı olan kişiler tarafından kullanılmaktadır. Ülkemizde araç fiyatları oldukça yüksek seyretmektedir. Bu yüzden araç satın alma gücü olmayan ve araca ihtiyaç duyan kişiler araç kiralama yöntemini kullanmaktadırlar.

 

Araç kiralama ihtiyacı sadece araç olmamasından dolayı ortaya çıkmaz. Davet, organizasyon, toplantı gibi sebeplerden dolayı lüks araç ihtiyacı ortaya çıkabilmektedir. Ya da minibüs gibi büyük araçlara ihtiyaç duyula bilmektedir. Bu gibi durumlarda araç kiralama işlemi oldukça mantıklı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bir diğer araç kiralama sebebi de güvenlik açısından olabilmekte. Örneğin zırhlı araç kiralama bu konuda verilebilecek örnekler arasında. Bazı iş adamları ya da bireyler tatile şehir dışına ya da yurt dışına çıkabiliyorlar. Araç ile bu kadar uzun yollar kat etmek hem zor hem de vakit ve nakit kaybı olmaktadır. Bu yüzden bu gibi durumlarda araçlarını şehirlerinde bırakıp gittikleri şehirlerde araç kiralamak ta oldukça mantıklı bir seçenek olmaktadır. Fakat sürekli araç ihtiyacımız oluyor ise, araç kiralama işlemi bize daha da pahalı bir yöntem olarak dönmektedir.

 

Araç kiralama işlemi kısa süreli ihtiyaçlarda oldukça yüksek fayda sağlamaktadır. Ama bahsettiğimiz gibi sürekli bir araca ihtiyaç duyuyor ve kiralama yoluna gidiyor iseniz, araç kiralamak yerine satın almanız daha ekonomik bir yöntem olacaktır. Bunun dışında çeşitli davet, organizasyon, toplantı gibi sebeplerden araca ihtiyacınız doğuyor ise tabi ki kiralamak daha uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkmakta. Son derece lüks VIP bir minibüs ortalama 200 bin TL civarlarında piyasa da satılmakta. Ve sizde toplantıya ya da herhangi bir organizasyona katılırken bir minibüse ihtiyaç duyuyor fakat bu ihtiyaç ortalama 2 3 ayda bir oluyor ise satın almak ciddi bir külfet olacaktır.

 

Bu yüzden bu gibi durumlarda araç satın almak yerine kiralamak çok daha ekonomik bir çözüm olacaktır. Aynı durum zırhlı ve lüks araçlar içinde geçerli olmaktadır. Bu tarz araçları almak yüksek meblağlar ile mümkün olmakta. Bu durumda kiralama işlemi ile ihtiyaçlarınızı daha ekonomik olarak karşılayabilirsiniz. Detaylı bilgi için adresinden Almira Car Rentals’a ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 
Son Güncelleme: 30.01.2017 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81