Türkdoğan 15 Temmuz'u anlattı

Türkdoğan 15 Temmuz'u anlattı

14 Temmuz 2017 Cuma 21:16
Türkdoğan 15 Temmuz'u anlattı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan 15 Temmuz hain derba girişiminin 1'inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Türkdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı: "Tarih 15 Temmuz 2016 tam bir yıl önce Türk milleti emsali görülmemiş bir şekilde tankların önüne yatarak mermilere vücutlarını siper ederek akıllarında şehadete ermekten başka bir düşünce olmadan vatan hainlerine gereken dersi vermiş bu asil milletin gücünü göstermiştir. Türk milleti bir yumruk olmuş sabaha kadar okunan selâlara analarımızın Fetih Sureleri eşlik etmiş, hainlere karşı kazanılan bu zafer milletimizin zaferlerle dolu tarihine eklenmiştir. Bu millet tarih boyunca pek çok keskin dönemeçten geçmiş, pek çok ağır imtihanı alnının akıyla atlatmıştır. Bu tarihi vakalarda; millet adına hüküm süren, söz söyleyen kişilerin dirayetli durmaları Türk milletinin de kaderini değiştirmiştir. 
'MİLLETİMİZ İLE ÖVÜNÜYORUZ'
Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin tavrı sayesinde; MHP ve ülkücü hareketin, devlet mekanizmasının sigortası, milletin hakiki fedaileri olduğu tekrar anlaşıldığı idrak edilmiş oldu.  MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin “12 Eylül'de bizim çocuklar kazanmıştı demişlerdi. Çok şükür 15 Temmuz'da onların gayri meşru çocukları kaybetmiştir" sözleri hain gecenin özeti ve son sözü olmuştur. 15 Temmuz’da destan yazan Türk Milleti ile övünüyor, Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. - Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 14.07.2017 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81