Hedef 2019'da başarılı olmak

Hedef 2019'da başarılı olmak

17 Kasım 2017 Cuma 19:48
Hedef 2019'da  başarılı olmak
Ak Parti’nin 2 Aralık’ta gerçekleştireceği ilçe kongresinde tek aday olarak seçime girecek olan Mustafa Toklu, 2019 seçimlerinde başarılı olmak için aktif bir şekilde çalışacak, Alanya’nın tamamına hitap eden bir liste hazırlamaya başladıklarını söyledi.  Toklu ayrıca hedefinin 2019 yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılı olmak olduğunu açıkladı.
 
2 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Ak Parti Alanya İlçe Kongresi’nde tek aday olarak seçime girecek olan Mimar Mustafa Toklu, adaylığı ve bundan sonraki süreç hakkında açıklamalarda bulundu. Kongre öncesinde Genel Merkez tarafından tek aday olarak gösterildiğini söyleyen Toklu, “Aday gösterildiğimiz günden itibaren çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Kongremizin Alanya açısından en güzel şekilde geçmesi için çalışmalarımıza başladık. İlçe teşkilatımızda kadın ve gençlik kollarımız ile meclis üyelerimiz ile bir araya gelerek  kongre sürecimizi verimli bir şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi. 
‘KUCAKLAYICI BİR LİSTE YAPACAĞIZ’
Yeni yönetim kurulunu nasol oluşturacağı ile ilgili soruya da cevap veren Toklu, “Yönetim Kurulu 30 asil, 30 yedekten, 25 +13’e indirildi. İnşallah bu 25 kişilik yönetim kurulu üyemizi ve 13 kişilik yedek yönetimimizi Alanya’yı kucaklayan, Alanya’yı kapsayan her kesim ve farklı iş kollarından özelliklede bu 2019 sürecinde aktif bir şekilde çalışacak bir yönetim oluşturmaya çalışacağız. Geçmişteki ve yönetim deki arkadaşlarımızı harmanlayarak kapsayıcı bir liste oluşturma çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu. 
‘HEDEFİMİZ 2019’DA BAŞARILI OLMAK’
2019 Yerel Seçimleriyle ilgili hedeflerini de açıklayan Toklu, “Tabi ki tüm siyasi partiler gibi bizde Ak Parti olarak başarılı olmayı hedefliyoruz. Kongre sürecinden sonra teşkilat çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlatıp, 2019 Yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimimize de çalışmalarımıza başlayacağız. Öncelikli hedefimiz kongremize en güzel liste ile gitmek ve kongrenin ardından da teşkilattaki çalışmalarımızı aktif bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz” dedi. 
‘KAVGACI BİR DİLİMİZ OLMADI’
Adaylığının açıklanmasının her kesim tarafından destek görmesini nasıl yorumladığı ile ilgili soruyu da yanıtlayan Toklu,  şunları söyledi: “2009 yılından itibaren partimizin farklı kademelerinde görev yaptım. Son olarak da Genel Merkez’de görev yaptım. Gerçekten adaylığım açıklandığı saatten itibaren farklı siyasi partilerdeki temsilciler ve farklı görüşteki  insanların tepki mesajları ile mutlu oldum. Biz hep ılımlı bir siyaset izlemeye çalıştık. Alanya’nın ve ülkemizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa o tarz çalışmaya çalıştık. Hiçbir zaman kavgacı bir dilimiz olmadı. Bunu buna bağlayabiliriz. Ayrıca bizlere aday gösterildiğimiz andan itibaren gerek mesajları gerekse arayarak destek olan tüm herkese teşekür ediyorum.” – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 17.11.2017 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81