Cumhur İttifakı’ndan Yılmaz’a ziyaret

Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ve belediye meclis üyeleri Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.

Cumhur İttifakı’ndan Yılmaz’a ziyaret

Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ve belediye meclis üyeleri Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.

10 Nisan 2019 Çarşamba 22:54
Cumhur İttifakı’ndan Yılmaz’a ziyaret

Gazipaşa için yapılacak olumlu her hizmette Yılmaz’ın yanında olacaklarını söyleyen Doğan ve Terzi, önümüzdeki 5 yıl içerisinde ilçeye güzel hizmetlerde bulunacağına inandıklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi. Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, “Demokratik bir yarışın ardından halkın koyduğu durumu ve halkın seçtiği pozisyonu demokratik olgunlukla karşılamak asli görevimizdir. Demokrasi gereği, yapılan seçimin neticesinde ortaya çıkan duruma, her birimizin kayıtsız şartsız tabi olup, saygı gösterip, olumluya katkı sunmak için elinden gelen özveriyi ortaya koyması düşer ki biz öyle olacağız. Hayırlı olsun, halkın sözü esastır bizde ona tabiyiz” dedi.
KARŞILIKLI UYUM ŞART
Hükümetin temsilcisi olarak geldiklerini ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı  Ali Doğan, “Ak Parti olarak, hükümetin temsilcisi sıfatıyla burada oturuyoruz. Hükümetimizin genel politikaları çerçevesinde, genel merkezimizin ve il başkanlarımızın emri ve talimatları çerçevesinde, kendi tecrübe ve birikimimizi insan odaklı anlayışımızı da işin içine katarak, maksimum seviyede senkronize olup Gazipaşa’ya bir şeyler kazandırma hevesi içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tabi ki bu karşılıklı uyum gerektirir. Bizlere düşen sorumluluklar olduğu gibi sizlere de düşen sorumluluklar olacaktır. O sorumluluk bilinci içerisinde olduğunuzu görüyor ve biliyoruz. Toplumsal, kurumsal barış olmazsa, hizmette senkronize olup ortak taş koymakta sıkıntı yaşanır. Onun içinde kurumlarımız parti kimliğiyle, belediye kimliğiyle ki belediye seçildikten sonra bir üst kimlik olan hizmet kimliğine bürünür. Bundan benim zerre kadar şüphem yok. Elinizden geleni yapacağınızdan da şüphemiz yok. Ak Parti adına, Gazipaşa için atılacak her adımın, koyulacak her taşın uzlaşıyla, anlaşmayla ve karşılıklı saygı, sevgi kurallarıyla adım atıldığında her zaman yapıcı olmaya gayret ederiz" diye konuştu.
YANLIŞ OLANLARA ELEŞTİRİ YAPARIZ

Gazipaşa için yapılacak her işe destek vereceklerini söylerken, yanlış gördüklerini de eleştireceklerini belirten MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, “Cumhuriyetin, demokrasinin güzelliği seçim.  Bizler bu ilçeye en iyi hizmeti bizim yapacağımızı iddia ettik, vatandaş sizlerin daha iyi hizmet yapacağınıza itibar etti. Sonuç itibariyle vatandaş bunun için karar verdi ve Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ın daha başarılı olacağını düşündü.  Demokrasinin gereği olarak, halkın verdiği karar en önemli karardır. Biz siyasetçiler olarak her şeyi söyleriz. Şu şöyledir, bu böyledir, biz daha iyi yaparız deriz ama sonuç itibariyle en önemli karar mevki halktır. Bizler de buna saygı duyarız ve sizlere başarılar dileriz. Sizlerin de bu ilçeye çok başarılı hizmetleri olacağını umuyoruz. MHP olarak, ilçe menfaatine olacak ne varsa her türlü desteği veririz. Yeter ki ilçemizin hayrına olsun. Bu ilçede yaşıyoruz, burada hayatımıza devam ediyoruz. Sonuç itibariyle de Gazipaşa’mız ne kadar yaşanılabilir bir kent olursa bizimde çocuklarımız da o kadar refah ortamında olurlar. Memleket hayrına olan her işte desteğimizi veririz, parti ayrımına bakmayız. Tabi ki yanlış gördüğümüzü de eleştireceğiz, bu da demokrasinin gözlüğü biliyorsunuz” şeklinde konuştu.
DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİN
Belediye Başkanı Yılmaz ise hep beraber çalışacağız vurgusu yaparak, “Bu konuda bir endişeniz olmasın. Benden taraftan bir sıkıntı çıkmaz. Gazipaşa için elimizden geleni hep beraber yapacağız. Geldiğim zaman birlikte yöneteceğiz dedim“ diye ifade etti. Kendisinden duyulmayan söylemlere itibar edilmemesini isteyen Başkan Yılmaz, “Benim ağzımdan duymadığınız hiçbir şeye inanmayın. Benim adıma birileri birşey söyleyebilir, Gazipaşa’dan öyle birşey gördüm. Direkt arayıp bana sorun. Bütün partilere aynı şeyi söylüyorum. Benim ağzımdan çıkmadıktan sonra, 'Başkan bunu istiyor, şunu düşünüyor' gibi şeylere itibar edilmemesini istiyorum. Çünkü burası küçük yer olduğu için birisi düşüncesini söylüyor, dönüp dolaşıp kendisi de ona inanıyor. En son ben duyuyorum. Şuana kadar gözlemlediğim bu. Onun için mutlaka bir şeyler benim ağzımdan duyulsun istiyorum” dedi. Başkan Yılmaz ayrıca, “Eleştiri olacak. Bizde eleştiriliriz endişesiyle daha dikkatli adım atacağız. Bunlar normaldir ama bu eleştiriler kişilere saldırı şeklinde değil de icraatı, yaptığı işin eleştirilmesi olması lazım. Yapıcı olduktan sonra her zaman faydalı olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
 

Son Güncelleme: 10.04.2019 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81