Başkan Böcek muhtarların taleplerini dinledi

31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaptığı saha çalışmalarında, Alanya'nın Alanya'dan yönetileceğine dikkat çeken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, seçim sonrası Alanya buluşmalarına 102 mahallenin muhtarıyla bir araya gelerek başladı.

Başkan Böcek muhtarların taleplerini dinledi

31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaptığı saha çalışmalarında, Alanya'nın Alanya'dan yönetileceğine dikkat çeken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, seçim sonrası Alanya buluşmalarına 102 mahallenin muhtarıyla bir araya gelerek başladı.

25 Haziran 2019 Salı 07:29
Başkan Böcek muhtarların taleplerini dinledi

Böcek'in Alanya toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ile ilçe yöneticileri katıldı. Böcek'e, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erkan Demirci de eşlik etti.
“MUHTARLARIMIZ KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR”
Lumos Otel'de düzenlenen Böcek'in Alanya buluşmaları, muhtarların katıldığı kahvaltıyla başladı. Kahvaltının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve 102 mahalle muhtarı toplantı salonuna geçti. Toplantının ilk kısmı basına açık yapılırken, muhtarlara hitap eden Başkan Böcek, "Antalya’mızın en özel ve güzel olan ilçelerinden Alanyadayız. Muhtarlarımız 25 yıllık siyasi hayatımızda vatandaşlarımızla aramızda köprü görevi olmuştur. Bundan sonra da hep birlikte çalışacağız. Ben hemşehrilerimize ve muhtarlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Biz vatandaşımıza her zaman saygı duyarız. Bu sebeple ilk ziyaretimizi Alanya'da başlattık. Daha sonrasında da tüm ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Alanya’mızdaki sorunları ilgili muhtarlar, başkan ve yöneticileri ile komisyoncularla konuşacağız. Ortak alanda ortak akılla yöneteceğimizi söylemiştik. Ayrıca her zaman demokrasiye inandık. İstanbul'da da Ekrem İmamoğlu kazandı. Kendisi çok yakın arkadaşımdır. Ona da başarılar diyorum" dedi.
MUHTARLAR TALEPLERİNİ İLETTİ
Toplantının devamında bazı muhtarlar isteklerini hazırladıkları dosyalarla iletirken bazıları toplantıda söz alarak bekledikleri hizmetleri Başkan Böcek’e birebir iletti. İşte o isteklerden bazıları: 
“MAHALLEMİZ İKİYE BÖLÜNDÜ” 

Fığla Mahallesi Hilmİ Türkeli, “Karayollarının yaptığı yol mahallemizi ikiye böldü. İki tarafta da okul var. Öğrencilerimiz okullarına gidip gelmekte güçlük çekiyor. En kısa zamanda bir üst veya alt geçit istiyoruz” diye konuştu. 
“SULAMA HATLARI SÜREKLİ PATLIYOR”
Tepe Mahalle Muhtarı Hamza Durna, “Mahallemizde bulunan sulama hattının yenilenmesini istiyoruz. Sürekli patlamalar yaşanıyor. Bir de mezarlıkların bakımının, çevre düzenlemesinin yapılmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
“ASFALT DİYE BİR ŞEY KALMADI”
Gözübüyük Mahalle Muhtarı Ramazan Yılmaz da, “Grup yolu olarak devam eden bir yolumuz var. Benden önceki dönemde açılmış olan yol ise dar ve bozuk. Bölgeden sürekli hafriyat arabaları geçiyor. Asfalt denen bir şey kalmadı. Bu grup yolunun düzenlenmesini ve acilen çözüm üretilmesini istiyoruz” ifadelerini kulandı. Başkan Böcek ise, “Taş ocağının olduğu bölgede Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nden de (UKOME) karar alabiliriz, ilgileneceğiz” dedi. - Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81