Bakan Çavuşoğlu: “Artık Alanya belediyecilikte Ak Parti ile buluşsun."

Ak Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ana konusu yerel seçimler oldu. Bakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra İl Başkanı Taş, ve Milletvekilleri Köse ve Çavuşoğlu ise “Artık Alanya belediyecilikte Ak Parti ile buluşsun. Benim sizlerden tek isteğim budur. Bunu da Alanya için, sizler için istiyorum. Gece gündüz çalışın, iyi bir aday ve ekiple bunu başaracağız" dedi.

Bakan Çavuşoğlu: “Artık Alanya belediyecilikte Ak Parti ile buluşsun."

Ak Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ana konusu yerel seçimler oldu. Bakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra İl Başkanı Taş, ve Milletvekilleri Köse ve Çavuşoğlu ise “Artık Alanya belediyecilikte Ak Parti ile buluşsun. Benim sizlerden tek isteğim budur. Bunu da Alanya için, sizler için istiyorum. Gece gündüz çalışın, iyi bir aday ve ekiple bunu başaracağız" dedi.

05 Ağustos 2018 Pazar 23:38
Bakan Çavuşoğlu: “Artık Alanya belediyecilikte Ak Parti ile buluşsun."

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nı Alanya Kültür Merkezi'nde geniş katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Çavuşoğlu'na, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik ile Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu da eşlik etti. Çavuşoğlu'nu Alanya'da yüzlerce partili karşıladı.  
‘YEREL SEÇİMLERİN STARTINI VERİYORUZ’ 
Toplantıda ilk konuşmayı Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu yaptı, "Bakanımız her zaman olduğu gibi bugün de buraya gelerek bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Kendisinin de katılımıyla birlikte Alanya'da da yerel seçimlerin startını verdik. Alanya olarak genel seçimlerde bugüne kadar çok çalıştık. Son olarak 24 Haziran seçimleriyle birlikte Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığının ardından Türkiye'nin başkanı da yaptık. Şimdi sıra yerel iktidarda. Alanya'da arzulanan AK Parti idareciliğini halkımıza yaşatacağız" ifadelerini kullandı. 
'TÜRKİYE ÜLKE DEĞİL KITANIN İSMİ' 
Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, "Ak Parti camiası içerisinde bulunduğum için son derece mutlu ve gururluyum. Geleceğimiz en doğru yol burasıdır. Bakanımız bu yoğun programı içerisinde kendi memleketi Alanya'ya çok özel bir torpil geçti. Bu danışma meclisine katılması son derece önemli. Olağanüstü bir seçim yaptık. Türkiye'nin çok önemli bir görevi var. Küresel bir güç olmanın yeni bir yönetime ihtiyacı var. Artık Alanya’da da iktidar olma zamanı geldi” diye konuştu. 
'BİZDE RAHATLIK DÜNYADA KORKU OLDU' 
Bir diğer Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse de, "Gecemizi gündüzümüze kattık, çalıştık. Hep birlikte başardık. Zaten Ak Parti üyesi herkeste ayrı bir yiğitlik vardır. Gönül verdiği dava için her şeyi yapan insanlar. Gecesinden gündüzünden, ailesinden zaman fedakarlığı yapıp çalışan insanlarız. Yepyeni bir sisteme geçtik. Heyecanla beklenen bir an vardı, Cumhurbaşkanımız Erdoğan ekranların karşısına geçti ve mesai arkadaşlarını tek tek yanına davet etti. Tüm Antalya hatta tüm dünya heyecanla bekliyordu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dendiği vakit hepimizde bir mutluluk, rahatlama oluştu. Dünyada ise, 'Eyvah' dedirttik. Çünkü kendisinin tuttuğunu koparan, ülkesi için yapmayacağı fedakarlık olmayan birisi olduğunu biliyorlardı" dedi. 
'ANTALYA'DA REKORLAR KIRDIK' 
Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da, "Onca zorluğa, onca sıkıntıya rağmen 24 Haziran seçimlerinden başarıyla çıktık. Başkanlık seçimi 2019'un Kasım ayında gerçekleşecek diye beklerken erkene alındı. Gece gündüz demedik, seçim süreci boyunca durmadan çalıştık. Antalya'da takım kaptanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte başarılı bir seçim geçirdik. Antalya tarihinde alınmamış bir oy aldık. 615 bin oyla rekor kırdık. Bu başarıda emeği olan hepinize teşekkür ediyorum. Alanya'da enteresan bir sonuç var. 2002'de Alanya'da yüzde 19 ile başladığımız oylar bugün yüzde 49 oldu. İnşallah yerel seçimlerde de birbirimize sarılırsak Alanya Belediyesi'ni de Ak Parti ile buluştururuz" şeklinde konuştu. 
‘HUMMALI BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNE GİRDİK’

 Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise  seçimden sonra hummalı bir çalışmaya girdiklerini anlatarak şunları söyledi: "Bakanlıkları FETÖ'den arındırılarak 7-24 saat anlayışıyla ülkemize hizmet ediyoruz. Seçim bittiği gün çok hummalı bir çalışma içerisine girdik. Milletimizde bize daha fazla çalışın diye cumhurbaşkanımız seçti bizleri de Ankara’ya milletvelili olarak gönderdi. Singapur'dan döndüm, özellikle hemen Alanya'ya gelmek istedim. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda hitap şansı bulmuştum ama 
‘TÜM PROJELERİN TAKİPÇİSİYİM’
Payallara hastane yapıyoruz, yeni çevreyolunu yapıyoruz, tüneller yapılıyor. Hepsinin takipçisiyim. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Ülkemizden arta kalan zamanı şehrimize ayıracağız, ben geleceğim, diğer vekil arkadaşlarımız gelecek. 16 sene memleketimi temsil etmenin gururunu yaşadım. Avrupa'da ilk kez bir Müslüman olarak, bir Türk olarak Avrupa Birliği (AB) Parlamenter Meclisi'nde ülkemizi başkan olarak temsil etmek de bana nasip oldu.  
‘MECLİS ÜYELERİMİZİN İLK KEZ BU KADAR ÇALIŞTIKLARINI GÖRDÜM’
Erken seçim olmasına rağmen kadın kolları, ilçe yönetimi ve gençlik kolları yeni yönetim olmasına rağmen kısa sürede uyum içerisinde fedakarca çalıştı. İlçe teşkilatımız seçim hazırlıklarını iyi sürdürdü. Kadınlarımız olmadan hiçbir seçimde başarılı olmayız. Sadece kadın kolları yönetiminde değil bugün burada bulunan ve bulunmayan kadın dava arkadaşlarımız gece gündüz çalıştı. Alanya gençlik kollarımız Antalya ve Türkiye’de örnek bir çalışma gösterdi. Belediye meclisimiz de ilk kez bu kadar çok çalıştığını gördüm. Biz 81 milyonun hizmetkarı olarak yola çıktık. 
‘İSMİMİZİ KULLANIP ÇIKAN ELDE EDENLER HAPİSTE!’
Alanya'da yapılan yatırımlardan da bahseden Çavuşoğlu çok yoğun ve hızlı çalışma nedeniyle Antalya’ya, Alanya’ya artık eskisi gibi gelemeyebileceklerini söyledi. Uzaktan da olsa bunları hep birlikte takip edeceklerini anlatan Çavuşoğlu, "Her zaman buralara gelirken ilave tedbirler alınıyor. ‘Trafikte kimse bekletilmesin, işkence olmasın’ diyorum. Onun dışında buralara mevki makam için gelmedik. Bundan sonra da böyle olcağız. Mevki makamı ele geçirince değişenler o mevki gidince pusulasını şaşırıyor. Pusulanı şaşırmayacaksın mevki makama da gediğinde bir gün bunun da biteceğini unutmayacaksın. Bakıyorsun bazen isimlerimizi kullananlar var. İsimlerimizi kullanarak çıkar elde etmek isteyenlerden birkaçı hapiste. Onlar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Ben Alanya’daki hemşerilerime de şaşırıyorum, bu sahtekarlara inananlar da oluyor. Biz her hemşiremizin işini gayri resmi olmadığı sürece yapmaya çalışıyoruz. Bu bizim görevimiz" dedi. 
‘HALKIMIZ ADAYA GÜVENİRSE SEÇER’
Yerel seçimle ilgili de konuşan Bakan Çavuşoğlu, “Bundan sonrası için sizlerin daha çok desteğinize ihtiyacımız var. Artık Alanya belediyecilikte Ak Parti ile buluşsun. Benim sizlerden tek isteğim budur. Bunu da Alanya için, sizler için istiyorum. Büyükşehir ile beraber Alanya’da Ak belediyeciliği artık görmek istiyoruz. Bunu sizler de benden daha çok istiyorsunuzdur. O yüzden seçim zamanını beklemeden her gün gece gündüz çalışacaksınız. Bu iş son dakika işi değildir. Halkımız adayımıza ve ekibimize güvenirse bizi seçer. İnşallah iyi bir ekiple halkımızın huzuruna çıkacağız. İyi bir istişare ile adayımızı belirleyeceğiz.  İstişare, dayanışma, el ve güç birliği ile hedeflerimize ulaşacağız.” Diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81