Alanya protokolü vatandaşla bayramlaştı

Ramazan bayramının ilk gününde saat 10.30’da Alanya Belediye Düğün Salonu’nda protokol bayramlaşması gerçekleştirildi. Protokol daha sonra huzurevi ve cezaevini de ziyaret etti

Alanya protokolü vatandaşla bayramlaştı

Ramazan bayramının ilk gününde saat 10.30’da Alanya Belediye Düğün Salonu’nda protokol bayramlaşması gerçekleştirildi. Protokol daha sonra huzurevi ve cezaevini de ziyaret etti

17 Haziran 2018 Pazar 22:12
Alanya protokolü  vatandaşla bayramlaştı

Alanya’da protokol bayramlaşması da Bayramın 1’nci günü saat 10.30’da Alanya Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra tüm siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Protokol Alanya halkıyla düğün salonunda bayramlaştıktan sonra huzurevine geçti. 
KAYMAKAM VE BAŞKAN YÜCEL HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba ve İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı düğün salonunda gerçekleşen bayramlaşma töreninin ardından ilk olarak Alanya Huzurevi’ni ziyaret etti. Başkan Yücel, huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşırken yaşlılarla bol bol sohbet etti. Kaymakam Harputlu ve Başkan Yücel burada çocuklara çeşitli hediyelerde takdim etti.
CEZAEVİ MAHKÛMLARINA ZİYARET
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, huzurevi sakinleriyle yaptığı bayramlaşma töreninin ardından Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’na geçti. Başkan Yücel, burada cezaevi personeli ve hükümlülerle bayramlaştı. 


CHP teşkilatta bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Alanya İlçe Teşkilatında bayramlaşma programı Bayramın 1’nci günü saat 09.30’da gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Sefa Çorbacı partilileri teşkilatın kapısında karşılayarak bayramlarını kutladı. CHP’de ki bayramlaşma programına Antalya Milletvekili adayları Şengül Yeşildal ve Ali Takavut, CHP’li Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.  Bayramlaşma programının ardından konuşan İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, “Mübarek Ramazan bayramını huzur ve mutluluk içerisinde geçirmenin sevincini yaşadık. Tüm İslam aleminin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Allah bizleri daha nicelerine ulaştırsın” dedi.


MHP’den kalabalık bayramlaşma 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı da bayramlaşma programını Bayramın 1’nci günü saat 10.00’da Parti Binası altında gerçekleştirdi. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan öncülüğünde, MHP Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız ve MHP’li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in katılımıyla gerçekleşen programda konuşan İlçe Başkanı Türkdoğan, “Tek bayrak, tek bayram sloganıyla kutladığımız Ramazan bayramının tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesi en büyük arzumuzdur. Önümüzde bir 24 Haziran süreci var. Bir seçim geçireceğiz. Seçimin de bugünkü gibi bayram havasında geçmesini yüce Allah’tan dilerim” ifadelerini kullandı.


Ak Parti’de vekilli bayramlaşma

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilatı, bayramlaşma programını İlçe Teşkilatı altında gerçekleştirdi. Saat 10.00’da başlayan programda İlçe Başkanı Mustafa Toklu programa katılan tüm partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma programına Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’te katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Mübarek Ramazan bayramını geride bıraktık. Güzel günler gördüğümüz, birlik içerisinde yaşadığımız nice bayramlar görmemiz dileğiyle tüm İslam aleminin bayramı mübarek olsun. Şeker tadında bayramlar diliyorum” diye konuştu. 


İYİ Parti’de ilk bayramlaşma

İyi Parti Alanya İlçe Başkanlığı’nda da ilk bayram heyecanı yaşandı. İyi Parti Antalya Milletvekili Adayları Levent Dim, Meryem Aydoğan ve Cahit Kocabeyoğlu’nun da katıldığı bayramlaşma programında konuşan İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “İlçe teşkilatı olarak öncelikle tüm islam alemine iyi bayramlar diliyorum. Bugün parti olarak ilk bayramımızı yaşıyoruz. Bundan çok kısa bir süre sonra 24 Haziran’da da ikinci bayramımızı yaşayacağız” ifadelerini kullandı. – Mert CANTÜRK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81