REKOR HİBE

REKOR HİBE

01 Ağustos 2017 Salı 20:03
REKOR HİBE
ALKÜ Erasmus Öğrenci ve Personel Hareketliliği 2017 yılı Yükseköğretim Kurumları Proje Başvuru sonuçlarına göre toplam 58 bin 450 Euro (242 bin TL) hibe almaya hak kazandı. ALKÜ Rektörü Pınarbaşı, çok sayıda öğrenci ve öğretim elemanının eğitim ve staj için yurtdışına gitme imkânı bulacağını vurguladı. 
 
ÜNİVERSİTELERİ GERİDE BIRAKTI
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Erasmus Öğrenci ve Personel Hareketliliği 2017 yılı Yükseköğretim Kurumları Proje Başvuru sonuçlarına göre ilk defa başvuruda bulunduğu programdan önemli destek sağlayarak yeni kurulan birçok üniversiteyi geride bıraktı. Öğrenci Hareketliliği kapsamında Türkiye Ulusal Ajans’tan üniversitenin aldığı Öğrenim Hareketliliği Hibesi 22 bin 600 Euro ve Staj Hareketliliği Hibesi ise 15 bin 850 Euro olarak gerçekleşti.

HİBE MİKTARI DAHA DA ARTACAK
Personel Hareketliliği kapsamında ise ALKÜ’ye verilen Ders Verme Hareketliliği Hibesi 3 bin 400 Euro ve Eğitim Alma Hareketliliği Hibesi ise 7 bin 150 Euro olarak gerçekleşti. Üniversitenin 2017 yılı Kurumsal Destek Hibesi ise 9 bin 450 Euro olurken, toplam hibe miktarı 58.450 Euro’yu buldu. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı “Yaptığımız anlaşmalar giderek artmakta olup, önümüzdeki yıl alacağımız hibe miktarlarının daha da artacağına inanıyor” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Son Güncelleme: 01.08.2017 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81