Paykasa İle İnternetten Alış Veriş Kolay, Hızlı Ve Güvenli

Paykasa İle İnternetten Alış Veriş Kolay, Hızlı Ve Güvenli

19 Nisan 2017 Çarşamba 13:07
Paykasa İle İnternetten Alış Veriş Kolay, Hızlı Ve Güvenli

 

Paykasa en basit tanımıyla; internet üzerinden ödeme yaparken kullanabileceğiniz bir ön ödemeli karttır. İnternet üzerinden alış veriş yapmanıza ve kredi, kontör kullanmanız gereken yerlerde size ödeme yapma imkanı sunar. hızlı, güvenli, kolay ödeme imkanıdır. İlk defa yurtdışında  kullanıma sunulan kart, bugün 12.000’den fazla alışveriş sitesinde ve ödeme noktasında para yerine geçmektedir. Yani Paykasa  internet üzerinden ödeme yapmanız gereken her yerde, size online, hızlı ve güveli ödeme imkanı sunan bir karttır.

 

Bilindiği gibi internet artık hayatımızın her alanında. Özellikle internet üzerinde alış veriş yapma olanağı giderek genişlerken, alış veriş yapanların sayısı da hızla artmaktadır.  Giyimden, elektronik eşyaya, kozmetikten, kitaba kadar artık her şeyi internet üzerinden satın almanız mümkün. Ancak bu durum pek çok kolaylığın yanında bazı riskleri de beraberinde getirmektedir. İnternet sitelerinin kredi kartıyla ödeme seçeneği sunduğu noktada pek çok kullanıcı güvenlik kaygısı yaşar. Çünkü kredi kartı, banka kartı ile ödeme yapmanız gerektiğinde sizden şahsi bilgileriniz istenmektedir. Paykasaın en büyük farklarından biri işte bu noktada ortaya çıkıyor. Paykasa ile ödeme yapacağınız zaman herhangi bir şahsi bilginizi vermeniz gerekmez. İnternet üzerinden pek çok yenilik hayatımızı kolaylaştırırken, güvenlik zafiyeti, dolandırıcılık herkesin en büyük korkusu. ile ödeme yaptığınız takdirde herhangi bir kişisel ya da kullanıcı bilgisi istenmeyeceği için maddi bir zarar görmeniz mümkün değildir.  Güvenli ödeme imkanı Paykasa’ın en önemli özelliğidir.  Paykasa sadece bir alış veriş kartı değildir.

 


Peki, başka nerelerde kullanılabilir?

 

Skype bilindiği gibi internet üzerinden dünyanın herhangi bir yerindeki kişiyle sesli ve görüntülü konuşma imkanı veren bir sistemdir.  Bu sistemden faydalanmak için Paykasa ile ödeme yapabilirsiniz. Bu ile kullanım alanlarının ne kadar geniş olduğunu göstermektedir.  İnternette oynanan bazı oyunlar için gerekli olan üyelik hesaplarına Paykasa üzerinden para yatırabilirsiniz. Paykasa soyut niteliktedir. Sizi herhangi bir bankaya kuruma bağlamaz. Karta kontör yükler gibi para yüklersiniz. Yüklü olan para miktarıyla yaptığınız ödemeler sonucu karttaki para miktarı bittiğinde Paykasa ile işiniz biter. Tabi Paykasa’nın kolaylıkları sonucu siz tekrar kullanmak isteyeceğiniz için kartınıza yükleme yapmaya devam edeceksiniz. Artık internetten alış veriş yapmaktan korkmayın.  



 

Son Güncelleme: 20.04.2017 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81