Organize suç örgütü şüphelileri adliyede

Organize suç örgütü şüphelileri adliyede

20 Temmuz 2017 Perşembe 19:40
Organize suç örgütü  şüphelileri adliyede
Alanya'da ve Şanlıurfa'nın Siverek ilçelerinde organize suç örgütlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 1’i kadın 13 kişi adliye sevk edildi. 
 
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Akseki Jandarma Komando Tabur Komutanlığı ekipleri, cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde organize suç örgütü operasyonu düzenlendi. Alanya merkezli operasyonda Mahmutlar ve Konaklı mahalleleriyle Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde eş zamanlı baskınlar yapıldı. 
Operasyonda 1’i kadın 13 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada ise içinde AK-47 model uzun namlulu kalaşnikofunda bulunduğu çok sayıda silah ve mühimmat ile bilgisayar dokümanı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki 8 günlük işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin bazıları adliye girişine geldiği sırada işaret yaparak gazetecilere ‘iyi çekin’ diye tepkide bulundu.
 
Son Güncelleme: 20.07.2017 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81