Mühendislik Fakültesi inşaatı hızla ilerliyor

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, yapımı devam eden Mühendislik Fakültesi’nin Şubat ayı sonunda bitmesini beklediklerini açıkladı

Mühendislik Fakültesi inşaatı hızla ilerliyor

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, yapımı devam eden Mühendislik Fakültesi’nin Şubat ayı sonunda bitmesini beklediklerini açıkladı

01 Aralık 2016 Perşembe 01:22
Mühendislik Fakültesi  inşaatı hızla ilerliyor
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin (ALKÜ) ikmal inşaatı yapım işine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mühendislik Fakültesi’nin ALKÜ’ye geçmesinin ardından, ALKÜ ile Raşit Canbaz Yapı Mühendisliği arasında yapılan sözleşme gereği Nisan 2017 başlarında teslim edilmesi planlanan Mühendislik Fakültesi’nin, sözleşme bitiminden 2 ay daha erken tamamlanmasının beklendiği açıklandı. Mühendislik Fakültesi’nin Şubat ayının sonu Mart ayının ilk haftaları gibi kendilerine teslim edileceğini açıklayan ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Mühendislik Fakültesi’nin kalan işlerinin de tamamlanmasının ardından binayı biran önce öğrencilerin kullanımına açmak istediklerini belirtti.  
ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ALKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından binanın kontrol ve denetimlerinin devamlı olarak yapıldığını ifade eden Rektör Pınarbaşı, ALKÜ olarak Mühendislik Fakültesi’nin inşaatının devir alınmasının üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen inşaatta önemli gelişmeler kaydedildiğini söyledi. Öğrencilerine ve Alanya halkına bu sevindirici haberi vermekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Rektör Pınarbaşı binada devam eden çalışmalara ilişkin olarak da; teras, pencere, kapı, döşeme, duvar imalatları, sıhhi tesisat, havalandırma, klima, yangından korunma ve bu konuya yönelik donanım ile elektrik tesisatlar gibi ikmale yönelik işlerinin tamamlanmasının ardından kendilerine teslim edileceğini kaydetti.
Son Güncelleme: 01.12.2016 01:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81