Moda Senayla Bu Baharı Rengarenk Tunik Modelleri ile Karşılayın!

Moda Senayla Bu Baharı Rengarenk Tunik Modelleri ile Karşılayın!

13 Şubat 2017 Pazartesi 22:11
Moda Senayla Bu Baharı Rengarenk Tunik Modelleri ile Karşılayın!


 

Tunik modelleri, biz kadınların günlük hayattaki en büyük kurtarıcılarıdır. Giy ve çık mottosuna uygun olarak ve çabasız şıklık akımının da öncüsü olması nedeniyle tunik modelleri sıkça tercih edilir. Spor tunik modelleri genç kızlar tarafından beğeni ile karşılanırken daha detaylı ve klasik modeller yetişkin kadınların gözdesi oluyor. Tesettür giyim alanında çok fazla kullanılan tunikler gündüzden geceye erişen şıklığın tek adresi oluyor. Kışlık tunik modelleri, daha tüylü, yünlü ve çok katmanlı dokumalardan üretilirken, yazlık tunikler, daha ince dokulu, yumuşak dökümlü ve serinlik hissi veren kumaşlardan tasarlanıyor. Bu sezonun en vogue tunik modelleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Moda Sena internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

En Şık Tunik Kombinleri Nasıl Yapılır?

Bu sezon oversized tunikler oldukça revaçta sevgili hanımlar! Geniş, salaş ve vücut hatlarını belli etmeyen bu tunik modelleri, giyimi ile paralel olduğu için rahatlıkla tercih edilebilir. Kış sezonunun en popüler rengi olan gri melanj dokular, füme tonlamalar ve antrasit geçişler tuniklere yansımış durumda. Kış mevsiminde triko tunik ve triko pantolon ikilisi klas ve seçkin bir tarz oluşturmak için harika bir kombin önerisi sunuyor. Triko kumaşlar hem sıcak kalmanızı hem de şık görünmenizi sağlıyor. Bu ikili takımlara büyük bir hobo çanta, tivil bir eşarp ya da şal, bilek boy düz bir bot eşlik edebilir. Daha klasik bir şıklık isteyen kadınlar ve triko pantolon takımıyla ipek eşarp, kare çanta ve stiletto ayakkabı kombinini deneyebilirler.

 

Casual bir stil önerisi isterseniz uzun tunik gömlekler ve boyfriend jean modellerini birlikte kullanmanızı tavsiye edebiliriz. Boyfriend jean geniş kesimi ile hatları belli etmeyeceği için rahatlıkla kullanılabilir. Örneğin mavi ve beyaz çizgili, dik yakalı tunik gömlek ile buz mavisi jean, ekru bir tivil şal ile beyaz sneaker harika bir uyum sergileyecektir. Özellikle genç kızlar bu kombin ile sokak stiline yön verebilirler. Buna ek olarak daha cool bir görünüm için yuvarlak camlı güneş gözlükleri iyi bir aksesuar alternatifi olabilir.

Tunik modelleri ve Tunik fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Moda Sena ‘nın http://www.modasena.com/tunik sayfasını sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Son Güncelleme: 13.02.2017 22:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81