Kumdan heykel yarışmasına büyük ilgi

Kumdan heykel yarışmasına büyük ilgi

15 Ekim 2017 Pazar 20:10
Kumdan heykel  yarışmasına büyük ilgi
Alanya'da ikinci kez düzenlenen kumdan heykel yarışması büyük ilgi gördü. Vatandaşların ilgi gösterdiği yarışmada dereceye girenlere ödül verildi. 
 
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 2'nci Alanya Kumdan Heykel Yarışması, Galip Dere Plajı'nda yapıldı. Öğrenciler ve vatandaşlar tarafından yapılan heykeller jüri üyelerinin beğenisine sunulurken, 10 üzerinde not verildi.  Özel Alanya HEP Koleji İlkokulu ile Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin ve vatandaşların katıldığı yarışmada ilkokul kategorisinde ‘Balık Kız’ heykeliyle Defne Arslan birinci olurken, ortaokulda ‘Denizin Altındaki Sır’ ile Oğuz Bayar, Salih Özkan, Duru Özkan ve Cansu Aydın grubu birinci oldu. Liseler arasında ise ‘Sevgi Pot’ heykeliyle İsra İçmen, Beyza Kahveci, Çağla Tuna, Alper Mısırlıoğlu, Zafer Alp Arslan ile Göksu Oğuz grup olarak birinci olurken vatandaşlar arasında da ’Balık’ heykeliyle Alison Fox,  Jennifer Fox birinci oldu. Dereceye girenlere jüri üyeleri tarafından çeşitli ödüler verildi.
 
Son Güncelleme: 15.10.2017 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81