KOCA YÜREKLİ MİNİKLER

Abdullah Doğan İlkokulu öğrencilerinin ‘Bir günlük harçlığımı, 15 Temmuz Şehitleri için veriyorum' projesine verdiği destek duygulandırdı.

KOCA YÜREKLİ MİNİKLER

Abdullah Doğan İlkokulu öğrencilerinin ‘Bir günlük harçlığımı, 15 Temmuz Şehitleri için veriyorum' projesine verdiği destek duygulandırdı.

06 Aralık 2016 Salı 10:38
KOCA YÜREKLİ  MİNİKLER
15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girimiyle ilgili farkındalık oluşturmak adına Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, öncülüğünde Alanya Abdullah Doğan İlkokulu öğrencileri ‘Bir günlük harçlığımı, 15 Temmuz Şehitleri için veriyorum' projesi kapsamında harçlıklarından topladıkları 1383 TL'yi Başbakanlık tarafından açılan 15 Temmuz Demokrasi hesabına yatırdı.

Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er öncülüğünde Alanya Abdullah Doğan İlkokulu öğrencileri, 15 Temmuz darbe girişiminin unutturulmamasına ve farkındalık oluşturmak adına başlattıkları 'Bir günlük harçlığımı, 15 Temmuz Şehitleri için veriyorum' projesi kapsamında kendi harçlıklarından topladıkları 1383 TL'yi Başbakanlık tarafından açılan 15 Temmuz Demokrasi hesabına yatırdı. Yaşanan hain darbe girişiminin unutturulmaması ve çocuklara bu bilincin yaşatılması amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, “Bu vatanın ve milletin bize nasıl emanet edildiğinin geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız tarafından şuurlarına yerleştirilmesine yönelik böyle bir proje gerçekleştirdik” dedi.

594 ÖĞRENCİ, BİN 383 TL TOPLADI
Başlattıkları projenin içeriğiyle ilgili de bilgi veren Er, "Projemizin sloganı 'Bir günlük harçlığımı, 15 Temmuz Şehitleri için veriyorum'. Okuldaki minik yürekli öğrencilerimiz bir günlük harçlıklarını okulumuzun içerisinde hazırlanan kutulara attılar. Gün sonunda okul idaremizle birlikte öğrencilerimizin de içerisinde bulunduğu heyet toplanan paraları saydılar ve toplam bin 383 TL, Ziraat Bankası yoluyla 15 Temmuz Demokrasi hesabına Nezahat Abdullah Doğan İlkokulu adına bağış olarak yatırıldı" diye konuştu.

'PROJE TÜM OKULLARA YAYILACAK'
Projeyi Alanya'da ilk olarak 594 öğrencinin bulunduğu Alanya Nezahat Abdullah Doğan İlkokulu'nda başlattıklarını ve ilerleyen günlerde diğer okullarda da böyle bir çalışma yapacaklarını söyleyen Er, "Gerçekten okul idaremiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz projemizin her ayağında yer aldılar. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Alanya İlçe milli Eğitim Müdürlüğü olarak ülkemizin yaşamış olduğu 15 Temmuz hain darbe girişiminin ülke genelinde unutturulmaması için Alanya olarak bir nebzede olsa bir farkındalık oluşturmak istedik. Minik yüreklerin ecdadının emanet bıraktığı topraklara sahip çıkabilmesi adına bir çalışma yaptık. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 05.12.2016 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81