Kanal A 23 yaşında

Kanal A 23 yaşında

06 Şubat 2017 Pazartesi 20:48
Kanal A 23 yaşında
ALANYA Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili Mehmet Ali Dim, Kanal Alanya'nın (Kanal A) 23. kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda "Alanya medyası, Kanal A gibi köklü kuruluşlarından aldığı büyük güçle Türkiye'nin en az 50 ilinin medyasını sollamıştır" dedi.

Alanya'nın görsel medya temsilcisi olan Kanal A'nın 6 Şubat 1994 tarihinden bu yana 23 yıldır Alanya medyasının mihenk taşı olduğunu vurgulayan Dim "Benim de kurucuları arasında yer aldığım Kanal A, 23 yıldır kaliteli çizgisinden ödün vermeden bugünlere gelmiştir. AGC olarak, Kanal A Ailesi'nin 23. kuruluş yıldönümünün mutluluğunu yaşıyor, bu güzide kurumun Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Dizdaroğlu'nun nezdinde tüm Kanal A çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 06.02.2017 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81