KALİTELİ BCAA, SİZİ BAŞARIYA ULAŞTIRIR

KALİTELİ BCAA, SİZİ BAŞARIYA ULAŞTIRIR

05 Aralık 2015 Cumartesi 13:39
KALİTELİ BCAA, SİZİ BAŞARIYA ULAŞTIRIR

Spor her insanın sağlıklı bir yaşam sürmesi için olmazsa olmazları arasında yer alır. Özellikle şehir hayatının getirmiş olduğu olumsuzluklar göz önüne alındığında daha fazla ihtiyacı hissedilmektedir. Düzensiz beslenmenin getirmiş olduğu fazla kilolar, yapılacak doğru bir sportif faaliyetle atılabilir.



Spor anında ihtiyaç duyulan en önemli olgu enerjidir. Sağlıklı bir beslenmeye ek olarak doğru yapılacak sporda en önemli etken enerji olarak göze çarpacaktır. Yoğun antrenman ile ihtiyacı hissedilen enerjinin devamlılığı spor anında sizi hedeflerinize götürecektir. Doğru zamanda alınacak enerji takviyeleri ile hem daha fazla kilo vermeyi kolaylaştırabilir hem de kas kütlelerine sahip olabilirsiniz. Vücudun enerji hücrelerini harekete geçiren ve Bcaa olarak bilinen bu maddeler, spor anında en büyük yardımcınız olacaktır. Lösin, İzolösin ve Valin gibi maddelerin bir araya gelmesiyle birlikte ortaya çıkan Bcaa hem kas kütlelerini korumaya hem de yağ yakımını hızlandırmaya yardımcı olmaktadır. Spor anında ihtiyaç duyulan bu maddelere dış takviyeler ile ulaşabilmeniz mümkün. Bunların en bilindik olanı olacaktır. Ultimate BCAA Powder 12000 toz formda olan BCAA ürünüdür. Sahip olduğu içerik sayesinde tablet ürünlerden bir adım farklılaşan Ultimate Bcaa, daha hızlı bir emilim gösterdiğinden sporcuların günlük BCAA ve amino asit ihtiyacını gidermeye yardımcı olacaktır. Her servisinde 6 gram bcaa bulunan ürün, 3 gram lösin, 1.5 gram izolösin ve 1.5 gram Valin içeriğiyle dikkat çekiyor.



KULLANIMI KOLAYDIR

Lezzet bakımından iki farklı aromadan birisini seçebilirsiniz. Birinci seçeneği karpuz, ikinci seçenekte ise limon aroması dikkat çekecektir. Sıvı halde tüketilebiliyor olması ise kana hızlı karışımını desteklediğinden emilimi kolaylaştırıyor ve daha hızlı bir sonuç almanızı sağlıyor. Ultimate Bcca, başlangıç ve orta seviyede sporcular için ideal ürünlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Servis miktarı ve diğer avantajlarını da göz önüne aldığınız da gerçekten ideal bir ürünle karşı karşıya olduğunuz kesinleşmektedir.



KOLAY TEMİN EDİLİR

Ultimate ürünleri ülkemizde kolay temin edilebilen ürün sınıfındadır. Ultimate Bcaa ürünlerine ek olarak geniş ürün gamı sayesinde istediğiniz değerde sporcu ürünlerini bulabilirsiniz.



ULTİMATE NUTRİTİON İLE HEDEFİNİZE ULAŞIN

Spor anında hedeflerinizi belirlediyseniz bu hedeflere ulaşmak için ürünlerini tercih edebilirsiniz. Spor ile birlikte ihtiyacınız olan mineral, vitamin, amino asit gibi vücudun ihtiyacı olan maddeleri dışarıdan almak ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik bir davranış olacaktır. 1979 yılından itibaren  hizmet sunan Ultimate ise dünya üzerinde ki en iyi supplement üreticilerinden birisidir. 80’li yılların başlarında Amino Asit, Protein Tozu, Karbonhidrat Tozu, ve Yağ Yakıcı üreten dünya üzerinde sayılı şirketler arasında bulunan Ultimate, yüksek kalitede ürün üretme vizyonunu halen devam ettiriyor ve 50’den fazla ülkede sporcuların bir numaralı tercihi konumunda faaliyetlerine devam ediyor. Gıda takviyeleri konusunda 8 kategoride üretim yapan Ultimate, ihtiyaçların giderilmesi anlamında tercih ettiğiniz ürünleri size sunuyor. 2010 yılından itibaren ülkemizde de faaliyetlerine başlayan bu firmanın en fazla tercih edilen ürünleri arasında Ultimate Prostar Whey protein tozu ve Ultimate CLA ürünleri göze çarpıyor.



SATIN AL

Ultimate ürünlerini Fitbull güvencesi ile temin edebilirsiniz. En güncel üretim ve ithalat serisinde bulunan ürünler Fitbull ile sizlere ulaşıyor. En uygun fiyat ve hazır stok garantisi sayesinde Ultimate ürünlerini Fitbull’dan tercih edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 16.05.2018 23:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81