İş Güvenliğinde Kaliteli Hizmeti için BİZİM OSGB

İş Güvenliğinde Kaliteli Hizmeti için BİZİM OSGB

26 Temmuz 2017 Çarşamba 18:50
İş Güvenliğinde Kaliteli Hizmeti için BİZİM OSGB

İş güvenliği ve işçi sağlığı sektöründe hizmet sunan firmamız, eğitim ve hizmetler olarak iki başlıkta hizmet sağlamaktadır. Bizim Osgb firması olarak İstanbul firmalarına öncülük etmekte, sektörde lider olarak devam etmekteyiz. Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı kanunlarına uygun şekilde iş ve işçi sağlığı alanında; ilk yardım eğitimi, yangın eğitimi ve mesleki eğitim programları sağlıyoruz. Ortak sağlık güvenlik birimi, kısaltılmış adıyla OSGB alanında kaliteli hizmet sunmaktayız. Firmamız hizmetleri dahilinde; iş güvenliği uzmanlığı, işyeri hekimi, İSG sistemi kurulması, mobil sağlık hizmetleri, periyodik kontroller, patlamadan korunma dökumanı ve çevre danışmanlığı hizmetleri sunuyoruz. 6331 sayılı kanun gereğince iş güvenliği ve işçi sağlığı hizmetlerimizden, periyodik bakım ve kontrollerimizden faydalanabilirsiniz.

 

 OSGB İş Güvenliği

 

            işçi sağlığı danışmanlık merkezi olarak Çalışma Bakanlığı iş güvenliği sertifikası ile hizmet sağlıyoruz. İşyeri belge ve sertifikalarımız tamamen hukuki yasalara ve yönetmeliklere uygun şekilde ve kaliteli eğitim hizmetleri niteliğinde sunulmaktadır. Bizim osgb çalışanları sadece yetkili belgelere sahip nitelikli işyerleri ile sözleşme esasına uygun periyodik süreçlerde, işyeri ziyareti sistematiğinde çalışma sağlar. Sınıflarına göre kategorize edilen işyerlerini, iş güvenliği dahilinde bilgisayar sisteminde kayıt eder. İşçilerin kayıtları yapılan sistemde, işyeri hekimi periyodik bakımı dahilinde tıbbi bilgileri de sisteme kaydedilir. Mesleki hastalıklar konusunda eğitim düzenleyen işyeri hekimleri, mobil sağlık hizmetleriyle de hizmet sunmaktadır.


 

 Bizim OSGB Farkını Yaşayın

 

            Üsküdar İstanbul kuruluşlu Bizim OSGB referans yelpazesi ile tecrübe ve kalitesini göstermektedir. İş güvenliği, işçi sağlığı konusunda ayrıntılı ve eğitimci bir yaklaşımla çalışan bizim osgb sınıfının nitelikli uzmanları ile hizmet sağlamaktadır. İşyeri hekimlerimiz, iş güvenliği uzman kadromuz ile işçi sağlığı sektöründe öncü hizmet sağlamaktadır. Şirketsel formdaki programlarımızı, bireysel olarak ele alıyor, her bir çalışanın sağlık ve iş güvenliğini ilk yardım eğitimi, yangın eğitimi ve mesleki eğitimler başlığında bilgilendirerek, tam güvenli çalışma ortamları hedefiyle çalışıyoruz. Sistem üzerinde bireysel kayıt sistemi oluşturuyoruz. Referanslarımız, hizmetlerimiz ve iş güvenliği hakkındaki tüm detayları web sitemizden inceleyebilir, iletişi hatlarıyla bağlantı gerçekleştirerek işyeri hekimliği, yahut eğitimlerimiz hakkında bilgi ve istekte bulunabilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 27.07.2017 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81