HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ

HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ

15 Kasım 2017 Çarşamba 19:49
HEDEFLERE  ULAŞACAĞIZ
GZP’ye yönelik yeni müjdeler veren Alanya Belediyesi ve ALTAV Başkanı Yücel, yapılan istişareler sonucunda 2018’in turizm açısından iyi bir yıl olacağına inandığını belirtti. GZP’ye yapılacak yeni seferleri sıralayan Yücel,  “Turizm ve ekonomi açısından arzu ettiğimiz hedeflere ulaşacağız” dedi. 
 
2018 TURİZM İÇİN İYİ OLACAK
Alanya Belediyesi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na (GZP) ilişkin yeni müjdeler ve teknik bilgiler verdi. 2018’in turizm açısından iyi bir yıl olacağına inandığını belirten Yücel, tur operatörleri ve acente temsilcileriyle yapılan istişareler sonucunda bu öngörüye ulaştıklarını vurguladı. GZP’nin dünyanın çeşitli şehirlerinden tarifeli ve charter seferleriyle giderek büyümekte olduğunu söyleyen Yücel, “Bu büyüme şehrimiz için çok önemli” diyerek şu bilgileri aktardı: Anex’in Azur Air’ı haftanın her günü GZP’ye Boeing 737-800 tipi uçaklar yerine Boeing 757-200’lerle uçuş yaparak taşıyacağı yolcu sayısını büyük gövdeli uçaklarla arttırmış olacak. Bunun yanında Coral’ın Royal Flight’ı uçuş programına devam edecek. 
YENİ UÇUŞLAR BAŞLAYACAK
Pegasus tarifeli Moskova programına aynı şekilde devam edecek. Pobeda yaz sezonu bittikten sonra kış sezonunda da pazar günleri olmak üzere haftada bir Moskova uçuşlarına mart sonuna kadar devam edecek. Pegas’ın IKAR’ı 189 koltuk kapasiteli Boeing 737-800’leri ile kardeş şehrimiz Murmansk, Syktyvkar, Orenburg’dan uçuşlara başlıyor. Pegas’ın Nordwind’i de Rusya uçuşlarına başlayacak. Romanya’nın bayrak taşıyıcısı Tarom Havayolları Başkent Bükreş’ten 4 Haziran-30 Eylül arası Boeing 737-800’lerle uçacak. AZAL’ın alt markası Buta Airways ile görüşmeler devam ediyor. Haftada 3-7 arasında yaz sezonu boyunca Bakü’den uçuş yapma ihtimali yüksek. 
ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜRLER
Bu gelişmelerde Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun da büyük emekleri var. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca havalimanları işletmecisi TAV’a yatırımlarını sürdürerek Alanya’ya güvendiği için de teşekkürü halkım adına borç biliyorum. ALTİD, ALTAV, yerel yönetimler ve devletin kurumlarıyla birlikte sürekli istişare halindeyiz. Yaptığımız tanıtım çalışmalarında Alanya’mızın güvenli ve huzurlu bir şehir olduğunu sürekli vurgulamaya çalışıyoruz. Turizm ve ekonomi açısından arzu ettiğimiz hedeflere ulaşacağız. Ulaştırma Bakanlığı’nın Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nın apron ve araç park alanlarını ihtiyaçlar doğrultusunda büyüteceğine inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde de geçmişte olduğu gibi tur operatörlerine yapacağımız ziyaretlere devam edeceğiz” 

Ürettikçe büyüyoruz
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkez ve doğu mahallelerinde yapılan ve devam eden yatırımları basın turu ile tanıttı. Oba Mahallesi'ndeki belediye hizmet binası inşaatı, cenaze hizmetleri binası, asfalt plenti, Kestel'deki lise inşaatı, Mahmutlar’daki Kırlangıç Parkı, Aliefe Parkı, Demirtaş Çok Amaçlı Düğün Salonu, Demirtaş Sahipsiz Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunuldu. Yücel inceleme turu sonrası yaptığı açıklamada “Alanya Belediyesi gittikçe üreten, ürettikçe büyüyen, büyüdükçe de gelişen bir yapısıyla halkımızın refah seviyesine, katkı sağlamak için çalışıyor. 2018 yılında da yeni projeleri ve yeni hizmetleri halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Son Güncelleme: 15.11.2017 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81