‘Halka dokunmak önemli’

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’ya kazandırdığı üç tesis, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katıldığı törenlerle hizmete açıldı.

‘Halka dokunmak önemli’

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’ya kazandırdığı üç tesis, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katıldığı törenlerle hizmete açıldı.

25 Şubat 2018 Pazar 21:55
‘Halka dokunmak önemli’

Her hizmetlerine karşı çıkanlara tepki gösteren Başkan Türel, “Onlar da biliyor ki bizler bu hizmetleri yaptığımız sürece istemezükçülere sıra gelmeyecek. Bunu bildikleri için her şeye itiraz ediyorlar. Onların dertleri Antalya değil. Dertleri kendilerinin koltuk hesabı, başka bir şey değil. Korkunun ecele faydası yok. Antalyalılar yaşadıkları bu şehrin geleceğini malum festivallerden başka bir hizmetle anılmayanlara bir kez daha asla teslim etmeyecektir” dedi.
Antalya'dan Kumluca'ya kadar her yerin sıcak asfalt olacağını bildiren Çavuşoğlu, "Milletimiz hizmetin en iyisini istiyor ve de hak ediyor. Antalya büyük bir şehir. Büyükşehir tüm Antalya'dan sorumlu. Belediyecilik sadece alt yapı değil, vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda belediyeye iş düşüyor. Bu noktada belediyenin de kapasitesi olması lazım. Antalya için çalışan herkes en iyisini hak ediyor. Çalıştıkları yerlerin de güzel olması gerekir. Böyle açılış törenlerini tek tek yapmaya kalksak geldiğimizde her dakika açılış yapmamız gerekiyor. Bunların bir kısmını derleyelim toplayalım Cumhurbaşkanımız geldiği zaman açılışını yapalım" diye konuştu.

Sadece AK Partili belediyelerden değil diğer belediyelerden gelen talepleri de dikkate aldıklarının altını çizen Çavuşoğlu, "İhtiyaç duyulduğu zaman büyük memnuniyetle yardımcı oluyoruz. O hizmetler, o projeler Antalyalılar içindir. Alt yapı, yollar, asfalt, köprülü kavşak, raylı sistem. Türkiye’nin vizyonunu geliştirdiğimiz gibi belediyecilik vizyonunu da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu vizyonu da genişlettik. Halka dokunmak önemli. Neye ihtiyacı var, neyi hissettiğini bilmek önemlidir. Hobi bahçesini küçümsemeyelim. Buralarda yaşlılarımız vakit geçirmekten haz alıyorlar. Dertlerini unutuyorlar. Bizlerin imkanları var. Çoğumuz Antalya’da çiftçiyiz. Böyle imkanı olmayanlar var. Tüm bu vatandaşlarımın ihtiyacını ilk etabıyla büyükşehir belediyesinin karşılaması çok anlamlıdır. İkinci kısmı biterse sayı 948 olacak" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81