Çavuşoğlu’ndan PKK ile mücadele açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugüne kadar Afrin'de, Fırat Kalkanı'nda nasıl teröristleri temizlediysek DEAŞ, PKK, YPG, El Nusra fark etmez terörist teröristtir.

Çavuşoğlu’ndan PKK ile mücadele açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugüne kadar Afrin'de, Fırat Kalkanı'nda nasıl teröristleri temizlediysek DEAŞ, PKK, YPG, El Nusra fark etmez terörist teröristtir.

15 Şubat 2019 Cuma 21:48
Çavuşoğlu’ndan PKK ile mücadele açıklaması

Bundan sonra da sınırımızın ötesindeki YPG, PKK teröristlerini temizleyeceğiz. Öyle de böyle de temizleyeceğiz, bunun kaçarı, alternatifi yoktur" dedi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Kumluca ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Konuşmasında tanzim satış konusuna da değinen Bakan Çavuşoğlu tanzim satışın amacının hak etmeden, aradan haksız şekilde kazanç sağlayanlarla mücadele etmek olduğunu belirterek "Tanzim satış çiftçi ve tüketiciyi korumaktır. Aracılar kalktığı için tüketiciler makul fiyattan ürün alıyor. Kimse bu işi suiistimal etmesin, çiftçimizi koruyacağız çiftçilerin yükünü, girdilerini azaltmak için çalışmalar yapıyoruz" ifadelerini kaydetti.  Ayrı ve gayrılıklarının olmadığını vurgulayan Çavuşoğlu, "Bu ittifak neden kuruldu. Devletin devamı milletin bekası için kuruldu. Türkiye’yi 2023, 2053 hedeflerine 2071 hedeflerine ulaştırmak için kurulmuştur bu ittifak. Türkiye’ye karşı içeriden ve dışarıdan saldıranlara içeriden ihanet edenlere dışarıdan Türkiye’yi sarsmaya çalışanlara engel çıkaranlara karşı bu ittifak kurulmuştur. Bizim kimseyle husumetimiz yok. Bizim hedefimiz ülkemizi büyütmek milletimizi hakkettiği seviyeye her anlamda çıkartmaktır. Başkaları başka ittifak kurmuştur. O bizi ilgilendirmez. Milletimiz kararını verecek. Kim milletini hayrına ittifak kurdu, kim yıkmak yakmak devirmek ülkeyi bölmek için ittifak kurdu. Bunu milletimiz görüyor. Kim nereden talimat alıyor, kim teröre hizmet ediyor hepimiz görüyoruz. Bizim Kürt kardeşlerimizle bir sorunumuz yok, onlar bizim birinci sınıf vatandaşımızdır. Bizim sorunumuz dağdaki teröristlerdir ve onlardan talimat alan onların şehirlerdeki uzantılarıdır. Bugüne kadar nasıl mücadele ettiysek bundan sonra da sandıkta da mücadelemizi yapacağız. Dağlarda da inşallah o teröristleri çukurlarına, inlerine gömmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81