ALKÜ’lü öğrenciler LÖSEV için ter döktü

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğrencileri düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleri ile takdir toplamaya devam ediyor.

ALKÜ’lü öğrenciler LÖSEV için ter döktü

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğrencileri düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleri ile takdir toplamaya devam ediyor.

05 Mart 2018 Pazartesi 20:32
ALKÜ’lü öğrenciler  LÖSEV için ter döktü

ALKÜ Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı 3’üncü sınıf 46 gönüllü öğrenci sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenledikleri yardım kermesi ile göz doldurdu. Geleceğin öğretmenleri, ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında İskele Meydanı’nda organize ettikleri kermesten elde edilen 3 bin 700 liralık geliri kısa adı LÖSEV olan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na bağışlayacak.
Bir yandan öğrencilere sosyal sorumluluk bilincini kazandırmak, diğer yandan ise topluma hizmet veren kurum ve kuruluşlara katkıda bulunmak amacıyla ders sorumlusu Yrd. Doç. Dr Aslı Yüksel’in koordinatörlüğünde, LÖSEV için düzenlenen kermeste öğretmen adayları, evlerinde ve kaldıkları yurtlarda kendi elleriyle yaptıkları yiyeceklerle, el sanatı ürünlerini satışa sundu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Alanya Belediyesi’nin de önemli katkılarının bulunduğu kermese Alanyalılar büyük ilgi gösterirken, bazı vatandaşlar da yaptıkları pasta ve çörekleri getirerek öğrencilere destek verdi. Yaklaşık beş saat içinde stantlardaki bütün ürünleri satan öğrenciler, kermes sonunda 3 bin 700 lira gelir sağladı. Kermesten elde edilen gelirin tamamı, lösemi hastası olan çocuklara karşılıksız hizmet veren Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81