'Teröre inat yine Türkiye'ye geleceğim'

Reina'daki katliamdan yaralı olarak kurtulan ve tedavisinin ardından ülkesi Fransa'ya dönen Fas asıllı genç kadın adeta teröre meydan okudu: Teröre inat yine Türkiye'ye geleceğim.

'Teröre inat yine Türkiye'ye geleceğim'

Reina'daki katliamdan yaralı olarak kurtulan ve tedavisinin ardından ülkesi Fransa'ya dönen Fas asıllı genç kadın adeta teröre meydan okudu: Teröre inat yine Türkiye'ye geleceğim.

06 Ocak 2017 Cuma 22:37
'Teröre inat yine  Türkiye'ye geleceğim'
39 kişinin hayatını kaybettiği Reina katlimanda sağ kurtulan Fransız vatandaşı Süheyla Taki adlı genç kadın tedavisinin ardından ülkesine döndü. Saldırıda bacağından yaralanan 24 yaşındaki genç kadın, teröre inat yine Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
NE OLDUĞUNU ANLAMADILAR
Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre eylül ayında hem iş hem de tatil amaçlı Türkiye'ye gelen Süheyla Taki, eğlencenin kâbusa döndüğü o gece bir grup arkadaşıyla eğleniyordu. Yanında Suudi Arabistanlı ikizler Ahmet ve Mehmet Alfadul da vardı. Terörist ateş açmaya başladığında önce ne olduğunu anlamadılar.
‘TEKRAR GELECEĞİM’
Terör saldırısı olduğunu anladıkları sırada herkes bir tarafa kaçmaya başlamıştı. Ahmet ve Mehmet ise kaçamadan vuruldular. Faslı Süheyla da bacağından vuruldu. Tedavisinin ardından da taburcu edildi ve ülkesine döndü. Olay yerine ilk gelen ambulanslardan biriyle hastaneye kaldırılan Süheyla, polise o gece yaşadıklarını anlattı. Genç kız yılbaşı eğlencesini kâbusa çeviren saldırı anı için “Silah sesleri başlayınca herkes can havliyle kaçışmaya başladı. Ben de kaçıp saklanmaya çalıştım ama bacağımdan vurulmuşum. Türkiye’yi seviyorum. Teröre karşı herkesin dik durması lazım. Terörden korkmadığımı göstermek için bu güzel ülkeye tekrar geleceğim.” dedi.
Son Güncelleme: 06.01.2017 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81