Gevne 7'nci kez şenlendi

Gevne 7'nci kez şenlendi

21 Ağustos 2017 Pazartesi 20:06
Gevne 7'nci  kez şenlendi
Aliefendi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan Gevne Yaylası Şenliği hafta sonu gerçekleştirildi. Ünlü sanatçıları sahne aldığı şenliğe binlerce vatandaş katıldı. 
 
Aliefendi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Gevne Yaylası'nda bu yıl 7.’sini düzenlediği şenliğe binlerce vatandaş katıldı. Şenlikte Songül Karlı, Konyalı Eda, Aysun Vural ve Armağan Çintaş gibi sanatçılar davetlilere müzik ziyafeti sundu. Dernek Başkanı Rüştü Vural’ın organizasyon ve davetlilerle yakından ilgilendiği şenliğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, belediye meclis üyeleri, oda başkanları gibi çok sayıda davetli ve çok sayıda vatandaş iştirak etti. Konserlerin yanı sıra halk oyunları, tiyatro ve yarışmaların düzenlendiği şenlikte çeşitli ödüller de verildi. 
Belediye Başkanı Yücel, “Aliefendi Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Gevne Yaylası'nda bu yıl 7. sini düzenlediği şenliklere katıldık. Başta Dernek Başkanı Rüştü Vural'a, yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. ALTSO Başkanı Şahin, “Bu güzel organizasyonu düzenleyen Dernek Başkanı Rüştü Vural ve yönetimini tebrik ederim”, MHP İlçe Başkanı Türkdoğan da “Kültürümüzün yaşatılmasına katkı sağlayan bu güzel organizasyonda emeği geçen Dernek Başkanı Rüştü Vural başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Son Güncelleme: 21.08.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81