PEGEM yine çok farklı

PEGEM yine çok farklı

15 Ekim 2017 Pazar 20:59
PEGEM yine çok farklı
Alanya’da 2016 yılından beri hizmet veren PEGEM Akademi, başarılarına devam ediyor. 2017 - 2018 eğitim-öğretim yılı için konuşan Kurucu Hüseyin Baysal, Akademi hakkında bilgiler verdi. 
 
72 farklı şubesiyle Türkiye'nin KPSS hazırlığı ve yayıncılıkta hiç şüphesiz bir numaralı markası PEGEM Akademi, 2016 yılından beri Alanya'da hizmet veriyor. 2017 KPSS Eğitim Bilimleri'nde ilk 100 ve ilk 1000 içerisine yerleştirdiği kursiyerleri ile atama sıralamasında ve yerleştirdiği eskinin öğrencileri şimdinin öğretmenleriyle bir kez daha gurur duyuyor. 
2017 - 2018 eğitim-öğretim yılı için konuşan Kurucu Hüseyin Baysal, “2018’de KPSS, Genel Kültür Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, ÖABT, A Grubu ve ayrıca 2018 çift yıl olduğu için KPSS B Grubu Orta Öğretim ve Ön Lisans sınavları da yapılacak. Bunların dışında ALES, DGS atamaları ve yerleştirmeleri yapılacak. 1987'den beri Alanya'nın eğitim alanındaki başarılarında hep başrolü oynadık. Bu sene de birbirinden başarılı akademisyenler ve profesyonellerin hazırladığı eğitim setimiz ve yayınlarımızla hizmet etmeye devam ediyoruz. Kurumumuz hafta içi gündüz, hafta içi akşam, hafta sonu gruplarıyla KPSS 2018'e hazırlanıyor. Sınıflarımızda akıllı tahta sistemi olduğu için derslerimiz daha aktif ve daha verimli olarak geçiyor. Gelen talep üzerine bu sene KPSS alanı dışında, SMMM sınavları için de hazırlık kursları açtık. Staja başlama değerlendirmelerinde 3 yıllık bir baraj var, bizim amacımız muhasebeci olmak isteyen arkadaşları en iyi şekilde hazırlayarak, ilk sınavda yeterli puanları alarak hedeflerine ulaştırmak” dedi.
 
Son Güncelleme: 15.10.2017 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81