Ada robot başkanı tanıdı

Alanya 7 Bilim Koleji, 3. Bilim Kültür ve Sanat Şenliği kutlamaları İskele Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Ada robot başkanı tanıdı

Alanya 7 Bilim Koleji, 3. Bilim Kültür ve Sanat Şenliği kutlamaları İskele Meydanı'nda gerçekleştirildi.

05 Mayıs 2019 Pazar 20:48
Ada robot başkanı tanıdı

Şenliğin maskotu haline gelen Ada isimli robot Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e 'Hoş geldiniz başkanım' deyince Başkan Yücel, "Robot bile beni tanıyorsa bu iş tamam' diyerek espri yaptı.

Geleneksel hale gelen Alanya 7 Bilim Koleji Bilim Kültür ve Sanat Şenliği kutlamalarının 3'üncüsü İskele Meydanı'nda gerçekleştirildi. 100'ün üzerinde öğrencinin hazırladığı çalışmalar halkın görüşüne sunuldu. Okul Müdürü Ahmet, şenliği ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e stantları dolaştırdı. Öğrencilerin yaptığı birbirinden ilginç çalışmaları yakından inceleyen Başkan Yücel, "Geleceğimiz emin ellerde." dedi. Şenliğin maskotu ise Konya'dan getirilen Ada isimli robot oldu. Verilen soruları yanıtlayan robot ve Başkan Yücel'in karşılaşması ise oldukça ilginç diyaloglara neden oldu. Başkanın 'merhaba nasılsın'  sorusunu robot yüz tanıma özelliği sayesinden "Şenliğimizi hoş geldiniz başkanım" diyerek yanıtladı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81