Dermoskin BB Kremi Denediniz Mİ?

Dermoskin BB Kremi Denediniz Mİ?

17 Şubat 2017 Cuma 20:09
Dermoskin BB Kremi Denediniz Mİ?

 
Hem cildinizin kusursuz bir görünüm kazanmasını hem de beslenmesini istiyorsanız Dermoskin BB krem ile tanışabilirsiniz. En çok tercih edilenler arasında yer alan Dermoskin BB krem tüm cilt tipleri ile uyum içerisindedir. Ürünün sahip olduğu kapatıcı özelliği cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olmaktadır. İsteğe bağlı olarak Dermoskin BB krem ürünü makyaj bazı olarak da kullanıma alınabilir. İyi bir nemlendirici özelliğine sahip olan Dermoskin BB krem cildin ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olacaktır. Sahip olduğu ipeksi yapısı sayesinde cilde kolay bir şekilde uygulanabilen BB krem aynı zaman cildi da UV/UVB ışınlarına karşı da korumaktadır.
 
BB Krem nedir?
 
Dermoskin BB krem kapatıcı ürünü  C vitamini özü ile desteklenerek hazırlanmıştır. C vitamininin sahip olduğu güçlü antioksidan özelliği kısa süre içerisinde cildin sıkılaşarak kusursuz bir görünüm kazanmasına yardımcı olmaktadır.Cilt tonunun açılmasını destekleyen C vitamini aynı zaman da cilt üzerinde meydana gelen hasarlarında azalmasına olanak tanımaktadır. Dermoskin BB krem ürününün içerisinde yer alan E vitamini ise güçlü bir antioksidan olarak ön plana çıkmaktadır. Rahatlatıcı etkiye ev sahipliği yapan E vitamini cilt epitalizasyonun hızlanmasına yardımcı olmaktadır. Bununla birlikte cildin su kapasitesi artacak ve onarıcı mekanizmalar uyarılacaktır. E vitamini özü de cildin UV ışınlarına karşı korunmasına yardımcı olmaktadır. Dermoskin BB kremi içerisinde Hyaluronic Acid yer almaktadır. Bu asit cildin daha gergin bir görünüm kazanmasına yardımcı olmaktadır. Kırışık derinliğinin azalmasını destekleyen Hyaluronik asit aynı zaman da cit üzerinde ki hasarların da gözle görülür bir şekilde azalmasına yardıcı olacaktır. Ürünün en önemli özelliği ise yatıştırıcı etkiye sahip olmasıdır. Bu özelliği Panthenol özünden elde etmektedir. Kuru ciltleri yumuşatarak daha sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olan Panthenol aynı zaman da bakteriyel özelliğe ev sahipliği yapmaktadır. Panthonel sayesinde cilt yeniden yapılanacak ve daha sağlıklı bir görünüm elde edecektir. Eğer sizler de hayalini kurduğunuz kusursuz bir cilde sahip olmak isteyenlerdenseniz C vitamininden gelen güzelliğin adresi Dermoskin BB krem ürünü ile tanışabilirsiniz.
 
Detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edebillirsiniz. www.dermoskin.com.tr
 
 
Son Güncelleme: 19.02.2017 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81