Denetimler sıklaştırıldı

Denetimler sıklaştırıldı

26 Temmuz 2017 Çarşamba 19:48
Denetimler  sıklaştırıldı
Alanya'da motosiklet sürücülerinin yaya geçitlerini kullanmasından dolayı vatandaşların vatandaşların rahatsızlığını dün gazetemizin manşetinden 'Kim dur diyecek!' haberiyle yetkililere çağrıda bulunmuştuk. Haberimizin ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri özellikle Atatürk Caddesi üzerinde denetimlerini arttırdı. Ekipler, kask takmayan ve motosikletlerinde abartı egzoz bulunan sürücülere cezai işlem uyguladı. Gün boyunca denetimlerini sürdüren ekipler, motosiklet sürücülerini hız yapmamaları ve trafik kurallarına riayet edip, cadde üzerinde bulunan yaya geçitlerini kullanmamaları konusunda da uyardı. 
VATANDAŞLARIN ÇAĞRISINI YETKİLİLERE AKTARTIK
Bilindiği üzere dünkü haberimizde Alanya'da şehir merkezi dâhil beldelerde bile artık vatandaşlar motosiklet sürücülerinden yürüyemez olduklarını, yol ortasında bulunan ve yayaların kullanımı için yapılan kaldırımlar kendini bilmez motosikletçilerin kestirme yolu haline geldiğinin yanı sıra  vatandaşların bu terörün bir an önce sona ermesini istiyerek, "Filmlerde gördüğümüz hayalet sürücülerden farkları yok bunların. Bu teröre kim dur diyecek?" sözleriyle dile getirdikleri tepkilerini kamuoyu ile paylaşmıştık. 
 
Son Güncelleme: 26.07.2017 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81