Çavuşoğlu bayramı

Çavuşoğlu bayramı

19 Temmuz 2017 Çarşamba 22:04
 Çavuşoğlu bayramı
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclis Başkanlığı, 25 Aralık 2013 tarihli kabine revizyonunun ardından Avrupa Birliği Bakanlığı, 62’nci hükümette Dışişleri Bakanı olarak görev alan Alanya'nın ve ülkenin gururu Mevlüt Çavuşoğlu, 65. Hükümet döneminde gerekleştirilen yeni kabine değişikliği ile tekrar Dışişleri Bakanlığı görevine getirildi. Başbakan Binali Yıldırım'ın basın topantısı ile Sayın Bakanımızın ismini açıklamasının ardından bu karar Alanya'da büyük sevinçle karşılandı.
 
YENİDEN DIŞİŞLERİ BAKANI OLDU 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım görüşmesinden kabine revizyonu çıktı. Başbakan Yıldırım tarafından açıklanan yeni bakanlar kurulunda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yine Dışişleri Bakanı olarak açıklandı. Bu karar Alanya'da büyük sevinçle karşılandı. Yeni kabinede 15 bakan aynı görevini sürdürmeye devam edecek. 5 yeni bakan önce görev yapan bakanlardan görevi devraldı. 6 bakan ise görev değişikliğiyle yine kabinede görevlerini sürdürecek.

‘HEMŞERİLERİM DUALARINI ESİRGEMESİN’
Yeni kabinede yeniden 'Dışişleri Bakanı' olarak devam edecek olan Çavuşoğlu, “Halkımıza ve devletimize hizmet etmek için makam mevki ayrımı yapmaksızın, gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Allah mahçup etmesin. Halkımız ve sevgili Alanyalı ve Antalyalı hemşehrilerimiz dualarını esirgemesin. Ayrıca, gönülden destekleri için hemşehrilerim başta olmak üzere herkese sonsuz şükranlarımı sunarım” 

ALANYA İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSAT DAHA
Çavuşoğlu’nun yeniden Dışişleri Bakanı olarak açıklamasının ardından Alanya’daki yöneticiler duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Böyle güzel görevlerde bulunmak herkese nasip olmaz. Kendisini tebrik eder, görevinde başarılarının devam etmesini diliyoruz. Alanyamız için de bulunmaz bir fırsat daha diye düşünüyoruz” dedi. Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu da “Ülkemize, milletimize, Antalyamıza ve Alanyamıza hayırlı uğurlu olsun” dileklerini iletti. 

ZATEN FARKLI BİR ŞEY BEKLEMİYORDUK
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ise, Çavuşoğlu’nun yeniden aynı göreve getirilmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, Çavuşoğlu’nun son dönemde dış politikada milli duruş gösterdiğini dile getirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney “Farklı bir şeyin olmasını beklemiyorduk. Çünkü Sayın Bakanımız Dışişleri Bakanı olduğundan beri Türk dışişlerinde gözle görülen bir yukarıya doğru ivme yakalandığını gördük” dedi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de Çavuşoğlu’nu tebrik ederek “Rabbim utandırmasın” diye konuştu.
Son Güncelleme: 19.07.2017 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81