Bu kez olsun

Aytemiz Alanyaspor 22 yıldır (01.10.1995) bileğini bükemediği Atiker Konyaspor'u bugünkü karşılaşmada yenerek hem ligde kalmayı garantilemek, hem de 3-2 yenildiği ilk maçın rövanşını alak istiyor.

Bu kez olsun

Aytemiz Alanyaspor 22 yıldır (01.10.1995) bileğini bükemediği Atiker Konyaspor'u bugünkü karşılaşmada yenerek hem ligde kalmayı garantilemek, hem de 3-2 yenildiği ilk maçın rövanşını alak istiyor.

05 Mayıs 2017 Cuma 21:14
Bu kez olsun
Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında bugün oynanacak karşılaşmada Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Atiker Konyaspor'a konuk olacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Zorlu mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Aytemiz Alanyaspor'da 2 stoper oyuncu Kenneth Omeruo kırmızı kart cezası, Birol Parlak ise sakatlığı nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak. Teknik Diektör Safet Susic geçen 19 oyuncuyla gidilen Konya deplasmanına geçen haftadan farklı olarak Vagner Love, Darko Lazic ve Donald Guerrier'i dahil etti.
VAGNER LOVE KADRODA
Sakatlığı nedeniyle Osmanlıspor ve Kayserispor maçlarında forma giyemeyen Vagrer Love, Atiker Konyaspor maçı kadrosuna dahil edildi. Yaklaşık 2 haftadır özel fizyoterapisti gözetiminde tedavi gören ve takımdan ayrı çalışan Brezilyalı golcü, son 3 antrenmana takımla birlikte çıktı. Teknik Direktör Safet Susic, bugünkü zorlu Atiker Konyaspor maçında Vagner Love'u sahaya ilk 11'de sahaya sürecek. Ligde 16 golü bulunan Vagner Love, gol krallığı yarışında 17 golü bulunan Cenk Tosun'un ardından 2'nci sırada yer alıyor.  
İDMANDA SAKATLANDI
Aytemiz Alanyaspor'da savunma oyuncularından Birol Parlak dün sabah yapılan antrenmanda sakatlandı. Kasığından sakatlanan oyuncu bugünkü zorlu Atiker Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Kenneth Omeruo'nun da kırmızı kart cezalısı olmasından dolayı bu bölgede Darko Lazic'ten başka alternatifi kalmayan teknik direktör Safet Susic'in, Atiker Konyaspor maçında bu futbolcuya görev vermesi bekleniyor. Sakatlıktan yeni dönen ve yaklaşık 1 haftadır takımla birlikte çalışan Sırp futbolcu, büyük ihtimalle bugün ilk 11'de görev yapacak.
İKİ MAÇTIR GOL YOK
İki takım Süper Lig'de ilk kez bu sezonun ilk yarısında karşılaştı ve Alanyaspor mücadeleden 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı. Alanyaspor bu sezon ligde maçların 2'nci yarılarında Beşiktaş (33) ve Başakşehir'in (31) ardından en fazla gol atan 3'üncü takım (29, Galatasaray ile birlikte). Ancak Alanyaspor ilk yarılarda en fazla gol yiyen 2 takımdan biri (27, Adanaspor ile birlikte). Alanyaspor Süper Lig'de 2 maçtır gol atamıyor. Bu, turuncu yeşilli takımın ligdeki en uzun gol atamama serisi. Alanyaspor bu sezon deplasmanda geriye düştüğü 9 maçın 8'ini kaybetti ve bu maçlardan sadece 1 puan toplayabildi.


Aytemiz Alanyaspor ile Atiker Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapacakları maçla birlikte 15'inci kez karşı karşıya gelecek. Turuncu yeşilli ekip Konya'da oynanan 8 maçta da galibiyet yüzü göremedi.



Muhtemel 11'ler

Atiker Konyaspor

Kaya Tarakçı
Ali Turan
Jagos Vukovic
Barry Douglas
Nejc Skubic
Ali Çamdalı
Amir Hadziahmetovic
Jens Jonsson
Riad Bajic
Moryke Fofana
Ioan Hora

Aytemiz Alanyaspor

Haydar Yılmaz
Berkan Emir
Georgios Tzavellas
Fabrice N'Sakala
Lamine Gassama
Isaac Sackey
Emre Akbaba
Daniel Candeias
Efecan Karaca
Junior Fernandes
Vagner Love
Son Güncelleme: 05.05.2017 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81