Prestij mahallelere yayılıyor

Prestij mahallelere yayılıyor

15 Haziran 2017 Perşembe 21:35
 Prestij mahallelere yayılıyor
Alanya Belediyesi, Prestij Caddeleri olarak belirlediği caddelerde gerçekleştirdiği yeniliklerle bisiklet yolları projesini hayata geçiriyor. Alaiye Caddesi’nden sonra Mahmutlar ve Kestel Mahallesi’nde de bisiklet yolu projesi çalışması devam ediyor.
Alanya Belediyesi caddelerde gerçekleştirdiği yeniliklerle bisiklet kültürünü yerleştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Alanya merkezde Alaiye Caddesi’nde ilk uygulaması yapılan bisiklet yolu projesi merkez mahallelerde de uygulanmaya başlıyor.
Çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi ve Kestel Mahallesi’nde İsa Küçülmez Caddesi’nde bisiklet yolu projesi hayata geçiriliyor.
Kent yaşamında bisiklet kullanmanın önemine değinen Başkan Yücel, “Yaptığımız çalışmalarla bisiklet kullanmayı özendirmek istiyoruz. Gençlerimize, çocuklarımıza hatta tüm vatandaşlarımıza. Bisiklet kullanmayı teşvik ederken aynı zamanda bisiklet sürücülerinin güvenli sürüş yapabileceği alanlar oluşturuyoruz. Bu yöndeki projelerimiz devam edecek.” dedi.
 
Son Güncelleme: 15.06.2017 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81