Büyükşehir’den açıkta kalan aileye yardım eli

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3 çocuğu ile Konyaaltı sahilinde köprü altında yaşayan Gezerer ailesine yardım elini uzattı.

Büyükşehir’den açıkta kalan aileye yardım eli

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3 çocuğu ile Konyaaltı sahilinde köprü altında yaşayan Gezerer ailesine yardım elini uzattı.

13 Kasım 2018 Salı 14:03
Büyükşehir’den açıkta kalan aileye yardım eli


Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Gazipaşa’dan Kaş’a zor durumdaki vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar tespit edilerek, yaşamlarını kolaylaştırmak için eşya, gıda ve nakit para yardımı yapılıyor. Ekipler son olarak 3 çocuğu ile Konyaaltı sahilinde köprü altında açıkta kalana Gezerer ailesinin yardımına koştu. 

Büyükşehir imkanlarını seferber etti

Kızıltoprak mahallesinde kira ile oturdukları evlerin 8 aylık kirasını ödeyemeyince ev sahibi tarafından dışarı atılan aile, Konyaaltı’nda Boğaçayı köprüsü altında yaşamaya başladı. Hayırsever vatandaşlar tarafından müstakil bir eve yerleştirilen aile için Büyükşehir Belediyesi kısa sürede imkanlarını seferber etti. Ev eşyası yardımında bulunan ekipler çamaşır makinası, buzdolabı, fırınlı ocak, kanepe, battaniye ve yorgan gibi ihtiyaç olan tüm eksikleri giderdi. Çocukların okul masraflarının karşılandığı aileye sosyal kart ve nakdi para yardımında bulunuldu.

Derdimiz sıkıntımız kalmadı

3 çocuğuyla sokağa terkedilen anne Yasemin Gezerer, zor günlerinde uzatılan yardım eli için çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Çok şükür derdimiz sıkıntımız kalmadı. Eşime iş imkanı için Sayın Ebru Türel gerekli girişimlerde bulundu. Büyükşehir ekipleri her konuda destek oldular ve olmaya devam ediyorlar. Sıcak yemeğimiz geliyor. Evimizin eşyası tam. Bunları unutmam mümkün değil. Başkanımız Menderes Türel’den, kıymetli eşlerinden, tüm belediye çalışanlardan Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81