Başkan Yücel, yaylada vatandaşları dinleyecek

Başkan Yücel, yaylada vatandaşları dinleyecek

21 Temmuz 2017 Cuma 23:30
Başkan Yücel, yaylada  vatandaşları dinleyecek
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal mahallere yaptığı ziyaretleri bu kez yaylalara taşıyor. Başkan Yücel hafta sonu mesai arkadaşları ile birlikte Söbüçimen ve çevresinde bulunan yaylalarda vatandaşlarla buluşup, talepleri yerinde dinleyecek. 
 
Sık sık birim amirleri ile birlikte mahalle ziyaretleri yapan ve vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinleyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışmalarını bir adım ileriye taşıyarak bu kez yaylalarda vatandaşlara istek ve beklentilerini soracak. Cumartesi ve Pazar günü doğu mahallelerinin kullandığı yaylalarda toplantılar yapacak olan Yücel Alanya'ya 150 km mesafede  halkın başta ulaşım olmak üzere belediyeden taleplerini dileyip, çözüm noktasında çalışmalar yapacak. Her mahallede ayrı toplantılar yapacak olan Yücel ve ekip arkadaşları önümüzdeki haftalarda ziyaretleri diğer yaylalarda da sürdürecek. Başkan Yücel'e Kırsal hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra bölgenin hizmetlerinden sorumlu başkan yardımcıları da eşlik edecek. - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 21.07.2017 23:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81