Başkan Türel'den Basın Bayramı mesajı

Başkan Türel'den Basın Bayramı mesajı

24 Temmuz 2017 Pazartesi 20:10
Başkan Türel'den Basın Bayramı mesajı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 24 Temmuz Basın Bayramı ve basında sansürün kaldırılışının 109. yıldönümü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı. Türel mesajında şu ifadeleri kullandı: Değerli Meslektaşım. 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışının 109. yıl dönümü ve Basın Bayramımızı kutluyorum.
Asıl mesleği gazetecilik olan bir Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Gazetecilik gurur ve şerefle taşıdığım bir kimlik. 30 yılı aşkındır muhabirlikten, köşe yazarlığına, gazete sahipliğine kadar pek çok görevde bulundum. Sürekli sarı basın kartı sahibi bir meslektaşınız olarak, demokrasinin olmazsa olmazı olan basının, kamuoyunu tarafsız, doğru ve hızlı bilgilendirme, toplumu aydınlatma mücadelesini en iyi bilenlerden birisiyim.
Demokrasimizin gelişmesi, ülkemizin ilerlemesi, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmasında basınımızın da üzerine çok önemli görevler düşmektedir. Bu görevi, bu zamana kadar başarı ile yerine getiren Türk Basınının üzerine düşen görevi bundan sonra da tarafsızca yerine getireceğine inancım tamdır.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, amacı tarafsızca kamuoyunu doğru bilgilendirmek olan basın kuruluşlarını ve gazetecileri birer çalışma arkadaşı olarak görüyor, yapıcı eleştirilerine önem veriyorum. Güçlü ve lider ülke Türkiye hedefine hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum.
Bu anlamlı günde, başta 15 Temmuz başarısız darbe girişiminde, Çengelköy'de, şehit olan Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz ve diğer basın şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bir kez daha bütün meslektaşlarımın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyorum. Basın sektörünün bütün çalışanlarını en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Son Güncelleme: 24.07.2017 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81